Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarja megmondani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja megmondani a legtöbb férfi itt a nőknek, hogy mi az ideális méret nekik?

Figyelt kérdés
Egy csomó farokméretes kérdésnél a kisfarkúak leírják, hogy a nőknek a 16 feletti méret már fáj és hogy simán jó méret a 12 centi. Ezzel csak magukat akarják nyugtatni? Vagy miért döntik el a nők helyett, hogy mi jó nekik és mi nem?

ma 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Mert idióták
ma 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

Úgy látom, elég szelektíven olvasol.

Vagy az nem zavar, amikor férfiak azt akarják megmagyarázni nőknek, hogy a 12 centis péniszt nem is érzik, minimum 16 centi kell az élevezetes szexhez, és mellé legyen vastag, egy nőnek sem túl nagy a 18 centis sem, stb. , és amelyik nő mást ír, az hazudik, vagy kifarkú férfi, aki nőnek adja magát?

Mert nő létemre én ezt tartom nevetségesnek és szánalmasnak.

ma 18:27
 3/7 anonim válasza:
30%

mert nem akarják elfogadni hogy a kicsi az kicsi! persze megértem őket mert egy férfit biztos frusztrál hogy kicsi a mérete,ez érthető! csak már annyi méret kérdést feltettek hogy rengeteget. én is leírtam már néhány ilyen kérdésnél hogy a 10 12 14cm farok kicsi a jó szexhez. de persze tudom hogy itt úgyse fogadják el,értik meg. de ők maguk is tudják hogy kicsi,azért is teszik fel újra meg újra a kérdéseket

N

ma 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Neked nem mindegy kinek mekkora?

Te tudsz dugni vagy nem?

ma 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
#4 ezaz. Fél óránként ezt kell olvasni, hogy milyen rossz a kicsi farok meg miért nem lehet elfogadni, hogy alányok a nagyot szeretik. Moderátorok miért nem látjak, hogy ez provokáció?
ma 19:05
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
0%
Erről szól a párkeresés. A csajok a küllemükkel operálnak, a pasik a szövegükkel.
ma 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt a méretet tartja a legjobbnak amivel éppen rendelkezik. A kispötsűek szerint a nagy fáj, a nagyméretűek a kisebbeken gúnyolódnak.

Felnőtt, érett gondolkodású férfi meg már rég kinőtt a farokméregetős korszakából és inkább csajozik helyette.

ma 20:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!