Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízik a barátnőm, és egyre nehezebben mozog?
Lehet lelki eredetű probléma is a folyamatos zabálás, valamit pótolhat is vele próbáld meg ezt az oldalát megcélozni beszélgetés közben. Semmi gond a teltebb emberekkel mert van olyan aki genetika vagy betegség miatt az, ha közben mozog vagy sportol valamit és egészséges ételeket fogyaszt nem folyamatosan junk food-ot nem is lenne vele probléma. De ebből nekem úgy jött le, hogy a barátnőd zabál és semmit sem mozog ami egészségtelen és károsodást szenvedhet tőle.
Nem vagyok a változtassuk meg a másikat kedvünk szerint egy kapcsolatban híve, de ha valaki veszélyezteti a saját egészségét mint a barátnőd akkor teljesen jogosan említetted ezt meg neki.
De mivel passzívan reagál és besértődik, 3 napig nincs szex ami elég óvodás gondolkodás, így elég nehéz dülőre jutni ha mindent visszautasít és látványosan hagyja el magát. Lehet van amit nem kell erőltetni ha a másik ennyire érdektelen, mivel egy kapcsolat arról szól, hogy mindkét félnek jó legyen.
Én 174cm vagyok és 98-100kg de nem okoz gondot a pózcsere, nem úgy mozgok mint egy 70es.
Kényelmes, ráerős vagyok, de pattanok ha kell.34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!