Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem hogy sokan miert akarjak kisajatitani a parjukat maguknak ha szexrol van szo?
Nem kell ossze vissza lefekudni akarkivel de miert nem lehet a szexre ugy tekinteni mint egy masszazsra.
Jotekonyan hat a lelkunkre es testunkre is.
Ha a párom engedné akkor sem feküdnék le mással. Biszexként is inkább a monogám kapcsolatok híve vagyok.
Nem is tudnám ketté "tépni" sem a lelkem, sem a szívem.
Szerintem is nevetséges gyermeteg viselkedés, ez az aggressziv kisajátitás. Nem úgy gondolom, hogy valaki észnélkül szexeljen jobbra balra. De hogy valaki megtiltsa egy felnőtt embernek, akít ráádásul optimális esetben kedvel, szeret, ismer, hogy néha kiváncsiságból másokkal szexeljen az nevetséges. Főlleg elfogadhatatlanúl röhejes, ha ezt valami sok ezer éve elavult ostoba valási dogma nevében akarja a másikra erőltetni.
A monogámia eleve ellenkezik az emberek genetikusan meghatározott természetével. A férfiak jelentős része pont ez miatt röhejes kisajátitás miatt nem jut szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!