Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért írjátok sokan ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írjátok sokan ezt csajok? teljesen abszurdum :D

Figyelt kérdés
Sok farokméregetős kérdésnél látom, hogy xy nem éri körbe a párja péniszét. Na ne hülyéskedjünk már, még egy kicsike női nagy arasz is van vagy 18 centi, ha még husis kezed is van és ahogy behajlítod még akkor is át kell tudni érni azt a farkat na:D
2022. nov. 7. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát az én csajom keze kicsi. Az ő két ujja közt van kb 12 centi.

Kis matek és 12/3,14 az úgy 4 centi. Az nem egy irreális méret.

2022. nov. 7. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem.
2022. nov. 7. 19:50
 3/9 A kérdező kommentje:
hát, a 12 cm az szerintem irreálisan kicsi, az egy kisgyerek kéz.
2022. nov. 7. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Elhiheted!

Eddig egy lány, nő keze sem érte körül hüvelyk, és középső ujjal. Az más kérdés, hogy ez ritka e, vagy sem.

2022. nov. 7. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Magas vagyok, kifejezetten hosszú ujjaim vannak, biztosan a női átlag felett. Kipróbáltam a kedvedért egy csomagolópapír tekercsen: 15 cm kerületű tekercset érek át úgy, hogy a hüvelykujjam és a középső ujjam még éppen összeér.

Ez 3,14- el osztva 4,7 cm-es átmérő, ha szabályos henger alakú péniszt képzelsz el. Nem szeretnék soha ekkorával találkozni, de ez azért valószínűleg még nem az az extrém, rendkívül ritka méret lehet.

Szerintem ott tévedsz ezzel a 18 cm-es arasszal számolva, hogy nekem hiába van kifeszített tenyérrel, egyenesen tartott ujjakkal kb. 20 cm a hüvelyujjam vége és a középső ujjam vége között, ha átfogok velük egy hengeres tárgyat, akkor ahogy jelentősen görbülnek az ujjaim és az ízületeknél torlódik, ráncolódik a bőr, már jóval kisebb kerületű tárgyat érek át, mint az a 20 cm.

Nekem így kb. 5 cm a különbség.

Ha van kedved, próbáld ki a saját kezeden, és meglátod, hogy mennyivel nagyobb a különbség, mint feltételezted volna.

2022. nov. 7. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
5 Milyen hosszú ujjaid vannak?
2022. nov. 7. 23:10
 7/9 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló.

Persze ezt belekalkuláltam a képletbe, a görbülést a különböző kvázi "transzformációkat". Meghát természetesen próbáltam már magamnál, hogy miket érek körbe :D és erőlködés nélkül én olyan 20 centis kerületig átérek bármit.

2022. nov. 8. 09:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon pici kezem van, 156 cm vagyok, és volt már olyan fa** a kezemben, hogy nem értem körbe...
2022. nov. 8. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:

7

Azt gondolom, valószínűleg eddig is tudtad, hogy nagyobb kezed van, mint a nők többségének, nem?

2022. nov. 8. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!