Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom még mindig szeretni?
Volt egy fiú pár éve akivel mindketten szerettük egymást, végül mégsem jöttünk össze, sőt, elég csúnyán váltunk el. Azóta nekem is volt kapcsolatom és természetesen neki is, viszont nemrég arra jöttem rá, hogy nem tudok tőle elszakadni. Hiába lesz ennek lassan 5 éve és hiába nem volt köztünk semmi, mégis iránta éreztem és érzem a legerősebb szerelmet. Újabban egyre többször felbukkan az életemben, és nagyon kíváncsi lennék, hogy ennek van-e esetleg bármi jelentősége akár spirituális oldalról nézve. Annak mennyi az esélye, hogy szerelmi kötést végzett rajtam?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kedves első válaszoló! Nem tudom, nagyon régen beszéltünk, az is lehet hogy van valakije, és gondolom ő már régen továbblépett.
Kedves második válaszoló! Én is gondoltam már erre is, de egyáltalán nem tudom eldönteni mi a helyzet:(
Miért valtatok el csúnyán? Ezt nem értem, hisz kapcsolatban sem voltatok. Valami vita miatt veszekedtetek, kiabrandultatok?
De irj ra, hatha orul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!