Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti erre hogyan reagálnátok? 20/F
Megpróbálom röviden.
Volt egy lány barátom, akivel terveztünk is összeköltözni, és ő sokszor mondta, hogyha összeköltözünk szexelni fogunk, mindenféle kifogások miatt. Ezen kívül sem volt nagyon titkos, hogy akarná velem, azonban tudta jól, hogy én nem akarom egy baráttal. Aztán összevesztünk, pontosabban megharagudtam rá és sosem kért bocsánatot, pedig wgy kimondottan jogos dologról volt szó. Ez most picit gyerekesen hangzik, de maradjunk annyiban, hogy a barátaiddal nem igazán bánik így az emberrel, de idegenekkel sem igazán. A lényeg az, hogy ez több mint fél éve volt, nyár végén pedig visszacseréltük a cuccainkat, bármiféle viszály nélkül, azonban kínos volt az egész. Viszont, most, hogy nem vagyunk barátok, én benne lennék. Baráttal nem szeretem, ezt tudja.
Lányok, ha ráírnék megkérdezni, hogy van-e párja, és ha azt mondja hogy nem, megmondani neki őszintén, hogy mit akarok az nagyon gusztustalan? Mármint, fogalmam sincs, hogy én miként reagálném erre, nemhogy más. (Továbbá, bármiféle véleményt meghallgatok, köszönöm 💚)
Egy nővel sosem illik így viselkedni.
Szegény magába kereste a hibát, hogy nem elég jó stb stb.
Most meg már jó volna.
Cérnán rángatni egy nőt nagyon illetlen.
Eléggé gusztustalan húzás volt ez így. Biztosan hogy nem.
A lány elvesztette feléd a bizalmát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!