Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Erre hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
A pasid a következőre kérne:
Rendes szex során elélvezel tőle, majd ő utána kiveszi, és azt szeretné, ha játszanál vele. Húznád az agyát, és folyamatosan az orgazmus közelében tartanád, de nem hagynád elélvezni. Mindig egyre közelebb lenne hozzá, de nem kapná meg, csak tetemes "kínzás után".
2022. nov. 10. 21:15
A kérdező szavazást indított:
Nincs ebben semmi ördögtől való, megtenném.
Nagyon fura lenne és nem is tetszene, de mivel odaadó és mindent megtesz az én kielégülésemért, ezért rászánnám magam
Kizárt, hogy belemenjek ebbe, nagyon perverznek tartanám
26 szavazat
2/5 anonim válasza:
Középsőt nyomtam, de csak azért, mert szub vagyok. Nem tetszene, de ha megparancsolná a domináns férfi, megtenném neki, bár szerintem ilyent domináns férfi hál istennek nem kér... legalábbis akivel most vagyok sosem kért ilyet.
3/5 anonim válasza:
Magyarán orgazmuskontrollt szeretnél és enyhén szubmisszív vagy. Nincs ezzel gond egy KAPCSOLATBAN. Ha viszont egyből támadod le a nőket "csajok azt akarom az ágyban hogy..." akkor nem fogsz eljutni egyikkel sem az ágyig.
4/5 anonim válasza:
Szeretem! Mondjuk csinálhatná gyakrabban barátnőm, nagyon jó, amikor így játszik velem, vagy húzza az agyam, mindig hatalmas élvezés lesz a vége :)
5/5 anonim válasza:
Én szoktam a csajomnak csinálni.
Nyalás közben orgazmus előtt kicsit visszaveszek,nem hagyom hogy elmenjen.Húzom ameddig tudom,végül megkegyelmezek,és óriásit élvez.
Viszont megesik, ha ilyenben mesterkedem,hogy lenyomja a fejemet,jelezvén hogy márpedig most el akar élvezni.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!