Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit reagálnátok egy ilyen szituációban?
Csinos nők vagytok, hazavisz titeket egy férfi kollégátok, szivesen szexelnétek vele, ezért felhívjátok a lakásotokba, nem mondod ki, hogy szexelni, de sejthető, ő pedig illedelmesen visszautasít.
Neked sem és neki sincs párja, a férfi nem meleg.
Vagy akár más szituációban ugyanez a helyzet alakulna ki...
Mit gondolnátok, mit éreznétek, hogy visszautasítottak?
Én örülnék neki, mert nem szoktam csakúgy összefeküdni emberekkel.
De ha beleképzelem magam a szituációba akkor sem gondolnék bele többet,minthogy mégsem jövök be neki, ez van.
Én már korábban tudnám azt h tenyleg csqk hazavisz, el se jutnék addig h felhivjak bárkit.
Meg nem is aláznám le így magam, mégha nyitott is lenne a pasi erre, akkor pláne nem hívnám fel.
Tegyen a férfi ha szex akar, nem én.
Utolag ha mégis így beégetném magam mint te(ami soha nincs nem is lesz), megondanám neki hogy nagyott nőtt a szememben azzal hogy nem mászkál fel nőkhöz d.gni, hogy van tartása.
"Tekintve hogy a pasik szinte bárkit elkapnának és folyton a szexert könyörögnek, nyilvan nem jössz be neki vagy betegsége van… más megoldás nincs"
Baromság. Én például nem szoktam kolléganőt megdugni, mert a munkahelyemen több bonyodalmam lenne belőle, mint amit szeretnék. Évek óta hajtok egy vezetői kinevezésre (nemrég meg is kaptam), nem kell, hogy ilyenbe belerondítson valami kívánós csaj, akár a pletykával, akár azzal, hogy utólag úgy gondolja, hogy kérhet valamit, mert szexeltünk.
Van elég hal a vízben, nem kell a munkahelyit kifogni, főleg, hogy a csajok 99%-ban képtelenek tartani a szájukat, így aztán a fél cég megtudja gyorsan (nyilván csak 2 legjobb barátnőnek meséli el, senki másnak, aztán valahogy egy idő után mégis mindenki ezen csámcsog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!