Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostinál amikor azt kéri fürödjetek meg, utána mit csináltok?
Én már többféle stratégiát próbáltam, én sem tudom hogy ennél a résznél mit kéne csinálni “protokol” szerint…
Volt, hogy vissza vettem az alsógatyát és úgy mentem ki, utána pedig bent levettem… Ez picit fura volt.
Volt, hogy a törcsivel, meg a ruháimmal a kezembe full meztelenül mentem vissza és le raktam a székre… Ez full fura volt.
Valahogy nem jó, hogy látja az ernyedt péniszemet, Ő meg még fel van öltözve és én már teljesen meztelen vagyok.
Ami eddig a legjobban bevált, hogy a törölközőt magam köré csavarom és úgy megyek vissza meztelenül… Így csak a törcsit kell levennie rólam, de addig sem vagyok teljesen csupasz amíg Ő levetkőzik.
Ez csak azért fura picit, mert szándékosan érintkezem (a péniszemmel) egy idegen törölközővel, ami lehet hogy frissen mosott, vagy akár új, de az is lehet hogy előttem is használta valaki és csak megszáradt… Ezt biztosra nem lehet tudni.
De még mindig ezt a verziót érzem a legjobbnak.
Egyébként már sok hirdetőnél voltam, de olyan még sosem volt hogy mire visszamentem a fürdőből meztelen volt. Általában fehérneműben vannak…
Ezt az egészet ki lehet azzal küszöbölni, hogyha megkéred hogy segítsen a fürdőben.
Nálam ez nem játszik, mert nem szeretem ha mosakodás közben látnak…
Nekem sok ilyen defektem van, ezért sincs barátnőm.
#16.
Gondolom több lány dolgozik a lakáson és amikor kijön az egyik vendég, akkor talizhat a másikkal.
Ez nagyon sok hirdetőnél így van amúgy, ebből is látszik, hogy nem annyira törődnek a fürdő tisztításával, mint ahogyan azt szeretik a bemutatkozásban részletezni.
#16.
Nekem már volt és pont olyan nőnél, aki azt írja az adatlapján, hogy minden pasi után fertőtleníti a fürdőt.
Közben meg az egyik szobában dolgozik a barátnője, a másikban Ő és egy fürdő van. És nála nem egyszer lehet összefutni a másik vendéggel… És mivel a barátnőhöz nem megy be akció alatt, csak annyit mond nekem hogy gyorsan zuhanyozzak, mert lehet hogy a másik vendég is mindjárt megy el és akkor be fogja küldeni a barátnője zuhanyozni :D
De amúgy ezenkívül korrekt, de nem értem hogy miért nem tudnak a diszkrécióra jobban ügyelni, amikor nem kezdők.
Mondjuk velem már olyan is volt, hogy valami gondnok lakásban vagy nem tudom miben, a földszinten volt az akció (VII. ker), kb. 15m2-es kis lyukban, fürdő ajtó nem volt, az bejárati ajtó előtt rögtön az ágy.
És a bejárati ajtó előtt meg kint cigiztek, illetve füveztek a kolléganők.
Amikor meg reszeltem a csajt az ajtóval a hátam mögött, bekopogtak… A csaj meg kinyitotta az ajtót nekik, igaz csak egy résnyire, én meg a szoba másik végébe húzódtam, erre rám szól a csaj hogy “ne ijedezz” :D
De végülis csak a pénz miatt jöttek a kolléganők, mert addig elmentek kaját venni, abból amit én adtam a csajnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!