Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés anál plugot hordani utcán?
Figyelt kérdés
Mekkora méret amit szeretsz?
Kort és nemet is irj.
2022. dec. 24. 20:15
4/8 anonim válasza:
S 20L és kicsit fura de egyébként izgalmas. Én mondjuk csak rövidebb időre mentem még le vele pl.boltba párszor
5/8 anonim válasza:
S-ses mérettel kezdtem majd M-es és itt meg is álltam. Furcsa volt, de hozzá lehet szokni. Én is csak rövidebb időre mentem még ki vele. Kor: 25, nem: nő.
6/8 anonim válasza:
Én egyszer elvittem a barátnőmet színházba, úgy hogy végig benne volt egy kb S-es plug, őt izgatta, utána hatalmasat dugtunk.
7/8 anonim válasza:
L es
Sétálni szoktunk a tó környékén.
F50
8/8 anonim válasza:
Izgalmas érzes nagyon. Én rendszeresen szoktam. M-L méret. 4-5 cm átmérő. Hosszra volt mar bent 25 cm is sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!