Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés erényövet hordani?
Mit szeretnél tudni pontosan? Nekem van némi tapasztalatom vele. De ez egyén függő, hogy kiből milyen érzéseket vált ki. Van aki sokáig bírja és van aki már egy nap utána a falat kaparja azért hogy levegyék és bármit megtenne ezért.
Az tény, hogy kulcsőrzőt nem könnyű találni hozzá. (Nyilván a legjobb ha az ember párja benne van ebben a játékban.)
Erre a kérdésre csak úgy kaphatod meg a vàlaszt, ha kipróbálod...
Elsőre kényelmetlen volt és nem tudtam sokáig viselni, de most már nagyon jó és nagyon izgató érzés.
Kulcsőrzőm sajnos nekem sincs...de lehet venni plombát vagy időzáras lakatot, ami valamennyire helyettesíti...
Ebayról vagy amazonról próbáld beszerezni, ugyanolyan minőségű mint itthon a szexshopban és 10-20szor olcsóbb.
Ha még nem tudod, hogy milyet válassz, írj nyugodtan!
Én is csak azt mondom, hogy mi tart vissza? Anélkül is kipróbálhatod hogy valakire rábízod a kulcsokat. 10-20 dollárért rendelhetsz aliexpressről egy fém változatot, szóval nem nagy befektetés.
Az meg vér ciki, ha megvan az alkalmas partner, megvan az erényöv, aztán 2 nap után már nyavalyogsz h kellemetlen, zavar, fáj, nem tudsz aludni...
Nekem az első pár alkalom amikor felvettem eléggé zavaró volt, hogy sehogyse bírtam benne aludni. Aztán 1-2 hét alatt megszoktam, és tudtam már aludni úgy h rajtam volt. Kb 2 hónap volt h annyira megszoktam, h már nem zavart egyáltalán, se napközben, se éjszaka. Ma már ott tartok h az a fura érzés ha épp nincs rajtam - annyira hozzászoktam. Azért hazudnék ha azt mondanám nem ébredek fel néha kellemetlen érzéssel éjszaka, de ez már hozzátartozik a napi rutinhoz, mint ahogy az is, hogy a tisztálkodás kicsit macerásabb, vagy h kisdologhoz is le kell ülnöm a wc-re.
Én is azt javaslom, hogy próbáld ki nyugodtan egyedül is. Ha hosszabb idő a cél, akkor úgyis bele kell szoktatnod magad, az elején biztosan rettentően izgató lesz (nekem legalábbis ilyen volt). Így vesztenivalód nincs, legfeljebb magadnak okozol csak csalódást, ha nincs elég önuralmad. De mindenképp el kell jutnod addig, hogy ne okozzon gondot a napi ritmus, az alvás és hogy nem tudsz akármikor magadhoz nyúlni.
27F
Kezdésnek ezt ajánlom. Nem vág be sehol, ruha alatt nem látszódik, lehet benne mozogni... Nekem a small verzió van meg, én is ebayről rendeltem, már egy éve megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!