Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés erényövet hordani hosszabb ideig?
Én megőrzöm neked de akkor több nőt nem látsz az életbe 🤷🏼♂️
Eldugom. A Dunába. 😂
Persze úgy az igazi ha van valaki aki őrizze a kulcsot, azért kipróbálhatod milyen, akkoris ha nincs ilyen személy.
Egyrészt igen ez egy olyan játék ami azért valamilyen szinten a fejben dől el így nem árt ha van egy kis önuralmad. Persze erre rá kell néha segíteni.
Én ezt úgy oldottam meg (és a legtöbb helyen ezt javasolják), hogy fogtam egy nagyobb üveget vagy edényt, teletöltöttem vízzel, beleraktam a kulcsot (egy kis cérnára akasztva elérhető h pont középen legyen) és beraktam a fagyasztóba. Így mindig amikor éppen rámjött h most azonnal le akarom venni, akkor nem tudtam, mert 1 órát kellett várnom mire kiolvad, addig meg elmúlt az érzés. Persze ha nagyon akarom bármikor hozzáférhetek mert szét tudom törni a jeget az üveggel együtt, de ez mégis elég volt h megakadályozzon benne. Gondolkodtam még időzáras széfen meg lakaton (lehet kapni aliexpressen olcsón) de végül nem kellett.
Mert azóta van barátnőm aki őrizze a kulcsokat szóval elmondhatom h nagyon jó élmény hosszabb ideig hordani (általában 1 vagy 2 hétig van rajtam, az eddigi leghosszabb az 1 hónap volt), de néha nagyon frusztráló is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!