Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez normális?
Lehet, hogy én másként értem a kérdezőt: arra gondolsz, hogy a fitymát a makk alá tudod húzni, a makk preme mögött képződik egy kis árok, de amikor elengeded a bőrt, az visszagördül abba az árokba? Ha így kérdezed, akkor a fiúd tökéletesen rendben van, ez a normális, átlagos helyzet.
A fitymaszűkület lenyege, hogy erektált, merev pénisznél alig, vagy egyáltalán nem lehet a bőrt a makk mögé húzni, mert a fityma nem tud akkorára tágulni.
Imádtam a kort, amikor valaki érdeklődve nézegette, próbálgatta a farkamat, és mindenfélét kérdezett...
Szerintem tévedésben vagy. Amit leírsz, az tök normális. Egyáltalán nem kötelező, hogy ott hely maradjon. Minden pasi más, nem várhatod el, hogy teljesen egyforma legyen a péniszük.
Legközelebb azt kérdezed, hogy az exednek 5mm volt a köz, de a mostaninak, csak 2mm, ez normális-e...?
Hihetetlen mennyire tudatlanok egyesek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!