Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez normális?

Figyelt kérdés
Amikor a pasimnak hátra húzzom a fitymáját kicsit rajta marad a makkja végén a fityma tovább tudom húzni neki és mondja is hogy nem fáj neki de vissza ugrik ugyan oda ez normális? Szűz vagyok még és nem láttam még ilyent és kicsit félek hogy valami baja venni neki ő azt mondta teljesen normális
2022. dec. 24. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10:

Nem arra gondol

2022. dec. 24. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én másként értem a kérdezőt: arra gondolsz, hogy a fitymát a makk alá tudod húzni, a makk preme mögött képződik egy kis árok, de amikor elengeded a bőrt, az visszagördül abba az árokba? Ha így kérdezed, akkor a fiúd tökéletesen rendben van, ez a normális, átlagos helyzet.

A fitymaszűkület lenyege, hogy erektált, merev pénisznél alig, vagy egyáltalán nem lehet a bőrt a makk mögé húzni, mert a fityma nem tud akkorára tágulni.

Imádtam a kort, amikor valaki érdeklődve nézegette, próbálgatta a farkamat, és mindenfélét kérdezett...

2022. dec. 24. 16:51
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem tévedésben vagy. Amit leírsz, az tök normális. Egyáltalán nem kötelező, hogy ott hely maradjon. Minden pasi más, nem várhatod el, hogy teljesen egyforma legyen a péniszük.

Legközelebb azt kérdezed, hogy az exednek 5mm volt a köz, de a mostaninak, csak 2mm, ez normális-e...?

Hihetetlen mennyire tudatlanok egyesek. :D

2022. dec. 24. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
#13, a Gyakori Kérdések weboldal azért van, hogy aki nem tud valamit, itt megkérdezhesse. Remek dolog, hogy te mindent tudsz, de nem elegáns, hogy leszólod azt, aki elmarad ebben tőled.
2022. dec. 24. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!