Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek magatokról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek magatokról fiúk,illetve miként cselekedtek,ha nem sikerül normálisan szexelni egy nővel? Hamar elsültök és nem kerül rá sor?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó kapcsolatom végén annyi volt bennem a stressz, és az aggódás, és olyan ritkán volt szex. Hogy konkrétan másodpercek alatt elsültem... kegyetlen szar érzés volt akkor is. Szakítás után meg pláne, hogy arra is gondoltam ez miatt is szakított.

Pedig az elején nagyon jókat szexeltunk. Hosszasan.

Azóta már biztos más rendesen döngeti...

2022. dec. 12. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az bizony kellemetlen tud lenni, de utána egy kis újratöltődés után jöhet a következő menet, addig meg kompenzálásként kinyalom a punciját.
2022. dec. 12. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Mostanában valamiért nehezebben tudom visszatartani az élvezést, kicsit bosszant, de szerencsére kemény maradok élvezés után, így szinte rögtön tudom folytatni, bár ekkor is szeretem ha barátnőm élvez el előbb.
2022. dec. 12. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!