Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jól cselekedtem?
Figyelt kérdés
A volt haverom találkozgatott az exemmel. Ami engem nem is zavart mivel attól hogy én már nem foglalkozok vele attól még a haverom igen. Semmi közöm hozzá. Viszont akkor egy jó barátnak hittem őt. Nagyon megbántott az exem, úgymond már inkább megalázott. A hátam mögött csalt engem. Majd mikor kiderült sokáig tagadta lehülyézett engem és bolondnak nézett hogy ez nem igaz. Végül belenéztem a telefonjába és ott voltak az üzenetek más fiúkkal akikkel találkozott is. Tudom hogy a haveromnak semmi köze, de ha annyira jó haverom lenne akkor mellém áll és nekem ad igazat. Hogy már pedig az exem egy kocsog szar alak. Erre fel megtudtam hogy többször elment vele bulizni. Sőt buli után követték egy szállást is ahol egy szobában aludtak 1 ágyon. Az exemről kikérdezgette hogy hányszor feküdtünk le és miket engedtem neki. Végül pedig ott telt be a pohár mikor megtudtam hogy az exem heti szinten jár le a haveromhoz kocsival. Csak szerintem undorító ez? Írogat a haverom de már régóta nem válaszolok neki. Úgyérzem nyugodtabb vagyok így. A többi barátom pedig támogat hogy jól döntöttem.2020. jan. 16. 00:02
1/3 anonim válasza:
Szerintem is jól döntöttél, ilyen emberekre nincs szükséged.
2/3 anonim válasza:
Szerintem helyesen cselekedtél. És jó, hogy vannak barátaid, akik helyeslik a döntésed. Sajnos (vagy nem) a haverod valószínűleg a saját bőrén fogja megtapasztalni azt amit te is átéltél. Csak ő volt figyelmeztetve...
20/f
3/3 anonim válasza:
Ez,kimondottan aljassság volt töllük.Jól csináltad.Majd
lesz más normális barátod.Elötted az élet.Ne add fel soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!