Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Helyesen cselekedtem? 22L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem? 22L

Figyelt kérdés

Apa haverja bepróbálkozott nálam.Azt hozzá kell tenni,h nagyon jóképű, de én elutadítottam. Tudom h ne lenne helyes.

Ez a haver tudja h apakomplexusom van. Győzködött h pedig nagyon izgalmad lenne stb..

2020. júl. 8. 21:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen cselekedtel?:)
2020. júl. 8. 21:51
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
! Felkiáltójel akart lenni, bocsi. 1.
2020. júl. 8. 21:52
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
Helyes cselekedtél, s még helyesebben cselekednél ha mondanád apádnak hogy a "haverja" molesztálni akart. Akkor is ha nem vagy már tini, ha valaki rámenősen próbálkozik azért nem árt ha tudja milyen "haverja" van.
2020. júl. 8. 21:52
 4/23 A kérdező kommentje:

Bocsánat a félregépelt szavakért.

#3Nem merem elmondani apának, mert lehet h megverné.

Nem annyira nyomult, csak felhozta az érveit.

2020. júl. 8. 21:54
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik akkor helyesen cselekedtél, s abból a szempontból is, hogy ne az ismerősi körrel dugj alkalmiban. Ha szereted is az idősebb korosztályt akkor se súgjanak már össze apád háta mögött az ismerősei, hogy "meghúztam a lányát". Szval inkább ne a közvetlen ismerősök közül válassz alkalmira.
2020. júl. 8. 21:55
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Jól tetted hogy elutasítottaf és a helyedben én szólnék apámnak, csak hogy tudja mifélre barátai is vannak... Gondolj bele ki tudja hányszor fogja még elhívni hozzátok azt a pasast, aztán egyszer lehet hogy még rámenősebb lesz. Szerintem undorító az ilyen, aki a haverja kislányát akarja megb..szni..
2020. júl. 8. 22:12
 7/23 Deflohelp ***** válasza:
100%
Igen, helyesen cselekedtél.
2020. júl. 8. 22:50
 8/23 anonim ***** válasza:
74%

Megy a pacsi! Apud haverját most nevezzük Balázsnak.

Apudnak nem kell elmondanod, hogy mit csinált Balázs. Ez csak köztetek zajlott le. A Mindenesetben legyél figyelmes a másikra és kezeld diszkréten, ha nem ment át zaklatásba.

Tisztában vagy azzal, hogy férfiaknak is van szexuális igényük/vágyaik. Ha esélyt látnak van aki cselekszik, van aki nem az adott szituációban. Ha ezt megérted, akkor Balázst is megérted.

Zaklatást persze érdemes megosztani, de az ilyen egyszeri dolgot nem kell más tudtára adni. Vagy annyira felnőtt már 22 évesen, hogy tudod ezt kezelni. :)

Számos más férfi fog még próbálkozni életed során ismerkedési vagy más közeledéssel kezdeményezni.

2020. júl. 8. 23:02
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen tetted, ha tovább zaklat lehet érdemes róla apádnak beszámolnod ;)
2020. júl. 8. 23:14
 10/23 anonim ***** válasza:
Jól csináltad de csak én nem értem hogy azt miért KELL hozzátenni hogy jóképű? A jóképűeknek jobban el kell nézni az ilyen viselkedést ha ronda lenne akkor viszont már beköpted volna? Vagy magadat akartad fényezni hogy ennek ellenére sem adtad be a derekad?
2020. júl. 9. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!