Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti mit éreztek, mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit éreztek, mire gondoltok, amikor egy hozzátok nagyon közel álló lánybarát vagy pl húgotok elmondja nektek, hogy már lefeküdt a barátjával? Normális válaszokat kérek! Többi lent

Figyelt kérdés
Nekem olyan érzésem volt és van is, mintha félteném őt, vagy aggódnék picit. A normális válaszokat előre is köszönöm!

2022. márc. 15. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Féltem meg figyelek rá ennyi
2022. márc. 15. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmi, de attól is függ, hány évesek.
2022. márc. 15. 17:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha van ilyen történetetek, leírhatnátok. Hány éves volt a lány és a barátja, húgotok vagy barát volt, és mit éreztetek.
2022. márc. 15. 17:40
 4/8 A kérdező kommentje:

1

Mit értesz azalatt hogy figyelsz rá? És mit éreznétek ha tudnátok hogy most, ebben a pillanatban történik a dolog? Vagy éppen a másik szobában?

2022. márc. 15. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kishugom 16 évesen (én 28 voltam) mondta el, kért tanácsot, én aftam nekik óvszert, a nyaralónkban történt és csak én tudtam h odamennek...

Büszje voltam rá h már ilyen nagy, nyilván féltettem, de sok időt töltöttem/töltök a barátjával...

2022. márc. 15. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Lány vagyok, és soha nem beszéltem erről a bátyámnak, vagy a fiú barátaimnak. A lányokkal néha szoktunk ilyenről beszélni, meg nyilván az elején a szüleimmel, de amúgy meg csak mindenki gondolta, hogy mikor volt meg az első. Gondolom a barátom beszélt a fiú haverjaival, így ők tőle tudták, de én fiúkkal nem szoktam erről beszélni, a páromon kívül. Az nekem nagyon fura lenne, ha oda állnék valaki elé, és azt mondanám neki, hogy "szia, már lassan fél éve szinte minden nap szexelek a barátommal".
2022. márc. 15. 17:49
 7/8 A kérdező kommentje:

6

Jó, hát nem is úgy gondoltam, hogy direkt odaállsz elé, az nekem is fura lenne hogy most miért mondja, hanem hogy valahogy felmerül, szóbajön a téma és elmondod. Miért ne?

2022. márc. 15. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
59%

Hugom elmondta másnap hogy lefeküdte a bárátjával, 16 volt, a fiú meg 20, hát elösször azhittem nekimegyek a srácnak, de aztán elmondta hogy nem volt rossz, meg vigyázott rá szóval rendben volta a dolog.

Fura érzés volt, mert hát a tesódra főleg bátyként a hugodra úgy nézel hogy meg akarod védeni mindentől és mindenkitől, legalábbis én így vagyok vele, de ez tök normális, mármint hogy ennyi idősen már szexel szóval elfogadtam.

És én is vettem nekik már gumit azóta is 😂

2022. ápr. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!