Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet annak az oka ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka ha egy lány nem rak fel közös képet a barátjával?

Figyelt kérdés
Korábbi barátjairól mindig rakott fel képeket. Most is van barátja már hónapok óta de egy képet sem tett maguól fel. Ennek mi lehet az oka? Lehet csak szexkapcsolatban vannak?
2021. okt. 23. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a barátja nem szeret fotozkodni és mutogatni magát.
2021. okt. 23. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Nem a te dolgod..

Én se rakatok ki képeket az esetleges csajommal, nem a világnak vagyok együtt valakivel képmutatásból, hanem azért mert jó az illetővel lenni, a világnak ehhez semmi köze, akkor is jól érzem azzal magam, ha a világ nem tud róla.

Senki másnak semmi köze hozzá.

2021. okt. 23. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
mert nem akarja, hogy az idegenek azt lessek, hoy kivel van egyutt, illetve hogy ebbol probaljak masok leszurni, hogy szakitottak e mar.
2021. okt. 23. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Azóta arra jutott, nem érdemes sokat használni a Facebookot, mert nem lkátja értelmét.
2021. okt. 23. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Félti a kapcsolatát. Vagy a srác se rak fel és nem akar egyoldalúan feltenni képeket.
2021. okt. 23. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy általában semmit se posztolok. Exem töltött fel általában képeket, sose én. De mostani párommal ugyan úgy vagyunk, egyiküket sem érdekli ez a posztolgatás, amúgy is kevés közös képünk van, egyszerűen nem jellemző ez ránk. Sőt, még azt sincs kint, hogy kapcsolatban 😱
2021. okt. 23. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Én se engedem hogy giccset csináljon belőlem.

Szörnyű ami ott megy , egyik szarabb kép mint a másik.

2021. okt. 23. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!