Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátjával általában sose fekszik le egy átlagos lány?Friend zone-ból nincs kilépés?
Ez attól függ mióta ismered.
Ha gyerekkortól, akkor meglehet testvérként tekint rád.
Ha nem ennyire régi a dolog, akkor lehet benne is elindul valami, és lehet köztetek valami.
De az is lehet, hogy nem jössz be neki úgy.
Egy biztos, ha csak azért keresed a társoságát mert meg akarod dugni, az lelombozó lesz.
Ha valakinél érzem, hogy igazi barát és belém szeretett az tök más kategória mint barátságot színlelni hogy valaki közelébe kerülj.
A kettő közötti különbség azonnal lejön, és ha az illető csak színlelt, az pont annyira összetöri az embert mint egy szerelmi kikosarazás.
Nos, nekem 2 fiú legjobb barátom van.
Az egyik nagyon tetszik, viszont nem feküdnék le vele, mert szomorú lennék, hogy csak ennyi van köztünk, úgyhogy inkább nem tenném, ha felajánlaná se.
A másik, bár vonzó, nem lennék képes beleszeretni néhány belső tulajdonsága miatt, ő szintúgy + ellentéte vagyok kb az ideáljának. Vele (bármilyen ironikusan hangzik) lefeküdnék, mert nem szeretnék belé, ez csak puszta testiség.
A többi fiú ismerősöm pedig csak haverok, velük nem csinálnék soha semmit, mert a szexhez kéne valami kötődés szerűség/előzetes ismeretek, hogy hogyan szeretünk egymáshoz érni pl, ami egy sima beszélgetőtársnál nincs meg.
De ne belőlem indulj ki, mikor a legjobb barátnőmnek rédzleteztem ezt, eléggé felvonta a szemöldökét, szóval azt hiszem nem ez az általános hozzáállás.
Ugyan már.. Nincs barátság férfi és nő között.
Kicsit jobban is körülnézhetnél. Számtalan olyan kérdés van ami úgy kezdődik "véletlen lefeküdtem a legjobb fiúbarátommal.." 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!