Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 éves lányként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves lányként mennyire ciki, hogy még nem csókolóztam és szűz vagyok?

Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 20:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
74%

30 szerintem ettől nem leszünk k-k, alap, hogy erre is lenne igény, de csak kapcsolatban. :) Egyszer eljön az a valaki, hidd el.

A mamahotel meg egyáltalán nem ciki. Inkább akkor, ha egy pasi nyafog, hogy nem tudja megoldani, hogy elköltözzön alberlétbe, vagy valami... persze majd én is hisztiztem volna a kollégium miatt, hogy nekem ez kényelmetlen, egy albérletben legalább van saját szobám most már. XD De nem, sokan fizikailag képtelenek elengedni az anyjukat és ez az, ami azért taszító egy pasiban.

Múltkor Tinderen ismerkedtem. A srác mutatott fotót az anyukájával. Xd Menekültem.

2023. jan. 6. 00:27
 32/33 anonim ***** válasza:
82%

A mamahotel szerintem sem ciki. Én is abban élek és nagy előnye hogy tudok gyűjteni. Ha egy hozzám hasonló pasit találok aki nem azért él mamahotelben mert nem akar dolgozni, hanem azért mert feleslegesnek tartja az albérletet és nem kötekezik minden hülyeségre hanem rendesen spórol (ahogy én is teszem) akkor az pont jó mert így ha komolyra fordul a dolog akkor lehet azonnal házat venni felesben vagy tökmindegy kezdeni albérletben felesben.

De aki azért van mamahotelben mert nem hajlandó dolgozni vagy szórja az összes pénzét vagy ahogy te is írtad, egészségtelenül anyás.. na az már gáz.

2023. jan. 6. 14:49
 33/33 anonim ***** válasza:
78%
Én albérletben nem tudok félretenni annyit, hogy házra/lakásra való legyen belőle (a szüleim olyan helyen élnek, ahol nem tudnék dolgozni), nagyvárosban ez teljesen lehetetlen, hacsak nem keres valaki jóval az átlag felett, ami itt kb. nettó 250 ezer forint én még ennyit se kapok. Az meg nagyon sok esetben elérhetetlen, hogy bárki ki tudjon költözni vidékre. Itt a környékbeli falvak, települések sem olcsóbbak, viszont nem is biztonságosak annyira, hogy megérje abban gondolkodni, hogy majd kiköltözöm a leendő párommal vidékre. Plusz én sajnos, vagy nem sajnos nem akarok jogosítványt sem. Szóval én csak olyan helyen tudok élni, ahol van tömegközlekedés, ami jobbára csak nagyvárosokban elérhető. Nem szeretnék itt maradni, de még tanulok, a továbbképzéseim milliós tételeket jelentenek, szóval szinte minden megtakarításom erre fog elmenni az elkövetkező 5 évben. Nem tudom, lesz-e férfi, aki ezt megérti majd, mert nyaralni nem telik. Próbálok amúgy másodállásokat elvállalni, ha tudok. Főállás plusz továbbképzés mellett ez lehetetlen, nem tudok 60 órát dolgozni egy héten, így is azt érzem, hogy végem, mint a botnak.
2023. jan. 6. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!