Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 éves lányként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves lányként mennyire ciki, hogy még nem csókolóztam és szűz vagyok?

Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 20:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
Én is hasonló cipőben vagyok. 24 éves koromban úgy éreztem, elszalasztottam sok lehetőséget. Azóta - már 32 évesen - belenyugodtam, hogy nekem nem osztottak lapot. Én is jól nézek ki. Modellkedtem is. Ez van.
2022. dec. 22. 10:18
 22/33 anonim ***** válasza:
63%
Na de áljunk meg egy pillantra. Van itt több nő is aki jól is néz ki, próbálkoznak is náluk. Akkor mi a gond? Nem hiszem el, hogy minden pasi selejt aki rátok mozdul.
2022. dec. 22. 10:23
 23/33 anonim ***** válasza:
61%

Vannak elvárások. Nekem pl három nagy:

1. Ne igyon. Max ritkán ünnepnapokon.

2. Ne legyen homofób. Vannak meleg barátaim akik ott voltak velem a legmélyebb depressziómban és a legsötétebb titkokat tudják rólam. Nem akarom őket elveszíteni.

3. Ne akarjon külföldre, se Budapestre, se sehova költözni (ergo: lakjunk egy városban - esetleg ha közeli faluban lakik akkor költözzön ide velem).

4. Akarjon dolgozni. Nekem van egy kva alacsony fizetésű munkám viszont mamahotelnek hála kb egy évre elég megtakarításom. És jó lenne ha ő is beszálna ne csak én fizessek.

5. Ja és a legfontosabb: 2-4 éven belül akarjon gyereke(ke)t szóval egy érett pasit keresek aki tényleg komoly párkapcsolatot akar nem csak egy következő strigulát.

Hidd el, nagyon nehéz ilyet találni. Aki olyan hogy mind az 5 teljesül az már vagy házas vagy meleg. Szóval ja. Iszonyú nehéz.

Nem nagy elvárások szerintem és egyáltalán nem teljesíthetetlen. Mégis iszonyú nehéz találni valakit akiben mind az 5 teljesül.

Nagyon. Nehéz.

Vannak még apróságok nyilván, pl ne cigizzen (vagy ha igen legyen hajlandó leszokni). De ezeket már elengedem. Csak az 5 teljesüljön.

És ja. Nehezen találni ilyet.

2022. dec. 22. 10:44
 24/33 anonim ***** válasza:
79%
Na jó, tudjon számolni ne úgy mint én xdd 5 az a 3 😂 Bocsi.
2022. dec. 22. 10:45
 25/33 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem azért ez nem olyan nagy dolog, rám is igaz, annyi kivétellel, hogy most külfödre járok ki dolgozni, ideiglenesen. De ismerek még pár ilyen embert.
2022. dec. 22. 10:52
 26/33 anonim ***** válasza:
80%

Köszönöm. :))

Szerintem sem nagy dolog (és szerintem totál elvárható) de sajnos akkor se nagyon találok ilyen szingli hetero pasit.

2022. dec. 22. 10:56
 27/33 anonim ***** válasza:
18%
Azt megkérdezhetem merre laksz?
2022. dec. 22. 11:01
 28/33 anonim ***** válasza:
14%
A puncid nyalattad már ki?
2022. dec. 22. 15:45
 29/33 anonim ***** válasza:
80%

23-as azért valahol alap, hogy egy nő gyereket akar, meg olyan férfit, aki képes anyagilag is ellátni a családját.

Az alkohol/cigi nálam is válóok... néha én is iszom, de azert nem minden este. XD

Ja hát, Tinderen sok matchem volt Bp-ről de én se laktam ott sosem. Azt meg nem ertik meg miért rossz a távkapcsolat...

Ne legyen fiatalabb nálam. Nincs egzisztenciájuk és tuti nem akarnak gyereket se egyhamar.

Szintén ne legyen homofób és ne utálja a cicákat, mert van macskám. :)

A külső az nem minden, de valami fogjon meg benne.

Ne legyenek súlyos, feldolgozatlan traumái, vagy olyan problémája mint a látványosabb asperger. Nem volt türelmem egy ilyen sráchoz, tényleg nem érti mások vicceit. XD Pech, mert helyes volt.

Ja és csak szexkapcsolatba nem mennék bele sosem... akkor már inkább szűzen halok meg. :P

2023. jan. 5. 02:47
 30/33 anonim ***** válasza:
74%

29. Na valaki érti :D Üdv a klubban :D

Nyilván nekem is hiányzik a szex, de annyit nem ér hogy most k-rva legyek... :D

2023. jan. 5. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!