Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves lányként mennyire ciki, hogy még nem csókolóztam és szűz vagyok?
28 évesen szűz vagyok, pedig jól is nézek ki. Senki sem tudja rólam, meg amúgy mindig nyomulnak is pasik, de hát izé...
Elnézve a szűkebb és tágabb környezetemet, szerintem ez már így is marad. 😄
#11, 12!
Ne adjátok fel! 😉
50+Ffi
27 vagyok. Pontosan ugyanígy. Se csók se szex. Néha kicsit zavar, olyankor elhatározom hogy lefogyok.. Aztán látom, hogy tőlem 6x akkorábbak is boldog párkapcsolatban élnek és rájövök hogy nem a súlyom a fő baj hanem az hogy nehezen bízok bárkiben...
De az a baj hogy amíg gyerekes idiótákkal illetve meleg/nős pasikba botlok mindenhol addig nem tudok mit tenni.. :/
Szerintem igen. Azonnal jelentkezz nálam !
:)))))
Miért akkora téma ez?
Miért van ennyire tulertekelve a szex hogy ekkora ügyet csinálnak abból ha valaki szűz?
Én is örökre az maradok mert undorítónak tartom és nem találok olyat aki tetszik. Mi ezen a nagy dolog?
Eléggé, ennek semmi értelme..
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!