Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki 25 éves kora körül kezd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 25 éves kora körül kezd el szexelni le van maradva azokhoz képest akik már 18 éves korukra évek óta szexelnek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem. 29 éves vagyok, barátnőm 25 éves, pár hónapja vagyunk együtt, én voltam neki az első. Mindenre nyitott, nincs összehasonlítási alapja, nincsenek rossz élményei, nem egy lelkisérült. A szex technikai részére megtanítom. Egyáltalán nincs lemaradva semmiről, aki 25 éves korában kezd nemi életet élni.
2022. nov. 10. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatban egyértelműen le van maradva.

Viszont így több esélye van biztonságosan szexelni az elejétől fogva, és minél jobb élményeket szerezni. Én 13 évesen kezdtem ismerkedni a szexualitással, végül alig 14 évesen vesztettem el. Egyáltalán nem álltam rá készen. Sok hülyeséget csináltam, van egy csomó rossz élményem, és a legtöbbször egyáltalán nem biztonságos módon történt. Nem bántam meg végül is ahogy alakult, mert legalább egész tapasztalt vagyok már, de azért jobb lett volna később kezdeni.

2022. nov. 10. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó te nő vagy pasi vagy?
2022. nov. 10. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Nekem korábban rengeteg élményem volt szórakozóhelyről, de szex semmi. 20 évesen vesztettem el és 24 évesen lett tartós kapcsolatom, ahol lett rendszeres szex. Ennek 8 év után lett vége. Most ott tartok, hogy azért félek attól, nehogy eldurranjak vagy valami probléma legyen, ha valakivel összejönne. Ha több nővel lett volna dolgom, nagyobb önbizalmam lenne szerintem, hogy nem kell tartanom semmitől.
2022. nov. 10. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
#3 lány vagyok
2022. nov. 10. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
#4 Egy pàr tapasztalat bőven elég h magabiztos légy nem kell 100-at levarrni
2022. nov. 10. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Bro' vissza tudod pörgetni az idő kerekét, van időgéped? Na akkor ez a dolog az amin totál felesleges rágódnod - csak saját magadnak okozol eggyel több szorongási pontot. 25 évesen van még kb. 30 aktív éved (vagy több ha figyelsz az egészségedre) akkor most az elmúlt 7 éven akarsz keseregni vagy az előtted állóra koncentrálni inkább?
2022. nov. 11. 01:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen vesztettem el, nagyon bánom így utólag, szerintem ha tökösebb vagyok akkor összejöhetett volna előbb is, nem kellett volna már sokat tennem érte, de valamiért így alakult. Pár éve még eléggé nyomasztott ez, de mára már túllendültem ezen, legalábbis remélem hogy véglegesen is.
2022. nov. 11. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!