Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért megy el sok balek kezdő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy el sok balek kezdő pasi a rosszlányokon olyan csajokhoz ahol komment sincsen?

Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%
Inkább én azt kérdezném, a sok balek, miért megy el egyáltalán fizetőshöz? :D Hagyjuk már, rosszlányok... nagy színvonal. Aki pancser egy kósza dugást összehozni az meg is érdemli, hogy hokizzon. 33 F
2022. dec. 21. 20:23
 12/14 A kérdező kommentje:

ma 20:23

Inkább én azt kérdezném, a sok ilyen csaj miért nem megy inkább akkor el dolgozni 3 müszakba v mi gyárba?

Pasikból élnek.Ha meg olyan könnyü lenne az ingyen punci szerinted melyk pasi fizetne érte?

2022. dec. 21. 20:36
 13/14 anonim ***** válasza:
37%

Hát igen, mindkét felvetés igaz. Erre csak azt tudom mondani, hogy ilyen az élet. Vannak ilyen meg olyan emberek. Alapból egy nő ha fizetős lesz, lehet bármi bárki az onnantól gáz.

Nem könnyű annyira az ingyen punci, báár... de hát a gyenge elhullik. Na és ha vadásznia kellene a túlélésért? Éhen halna mert nincs fizetős ? :)

2022. dec. 21. 21:05
 14/14 A kérdező kommentje:

ma 21:05

De ez már ősi mesterség amit a nők csinálnak.Mert ha még a mai férfiakra irsz amit irsz akkor okés.De az ősi férfiakra mit irsz akkor? Illetve a nők miért válogatnak akkor annyira külső alapján,és miért nem fekszenek le bárkivel csak úgy ingyen?

2022. dec. 21. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!