Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "mutatós menyecske" szóösszetételt megkapnád egy felnőtt oldalon a meztelen képeid alatt mennyire tetszene mint komment?
Figyelt kérdés
Esetleg kifejthetitek mit gondolnátok.2020. jún. 25. 09:41
A kérdező szavazást indított:
Tetszne.
Nem érdekelne különösebben, ez se rosszabb mint a kinyalnálak.
Nem tetszene.
17 szavazat
1/9 kisördög1 válasza:
Ez dícséret, szóval örülj neki
2/9 anonim válasza:
Jól esne, mert tudom pozitívnak szánja, viszont nem érdekelne maga aki írja, mert aki ilyen kifejezéseket használ, azzal nem vagyunk egy korosztály. Legalábbis gondolkodásilag. Számomra legalábbis ez inkáb olyan régimódi.
3/9 kisördög1 válasza:
2-s: és ha a kifejezéssel csak vicces akart lenni?
4/9 anonim válasza:
Én sem gondolnám ennyiből hogy "régimódi" lehet vicces akart lenni mint felettem írták, vagy választékosabb a szókincse. :D
5/9 kisördög1 válasza:
De hogy került a meztelen képed egy felnőtt oldalra, melyik az?
6/9 anonim válasza:
Hát aki a meztelen képeit feltölti egy felnőtt oldalra az örülne neki (azért töltötte fel), bár szerintem a mutatós menyecske kifejezés lenne a legenyhébb amit odaírnának :)
7/9 anonim válasza:
A néprajzi lexikon szerint menyecske a fiatalasszony egyes vidékeken első szülés előtt, máshol 28-30 éves koráig. Ha 30-as anyukaként kaptad, akkor már mindenképpen dicséret.
8/9 kisördög1 válasza:
MIndenképpen köszönjük a tudományos megközelítést és magyarázatot
9/9 anonim válasza:
Barmelyik idosebb proli tudna mondani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!