Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányként húzogatni, vagy szopogatni jobb a péniszt?
Figyelt kérdés
Melyiket jobb csinálni?2022. dec. 20. 20:18
11/27 anonim válasza:
Szerintem ahogy a 10- es is írja, a két dolog teljesen elválaszthatatlan egymástól.
Ha az ember igazán izgalomban van, akkor szinte azt se tudja mit csináljon.
Én izgalmi, önkívületi állapotban, szinte megzabálom a péniszt.
Nyalom, falom, szopom, kegyetlenül, de mégis érzékien kényeztetem azt a kis huncutot.
Szerintem sokan így vagyunk ezzel.
38N
13/27 anonim válasza:
Igazából végülis mindegy, csak minél többet a számba legyen.
Én 3 éve vagyok most kapcsolatban. Minden másnap lefejem,minden nap "játszok vele", mindíg történik valami.
Ha ez megszünne nemtudom mi történne velem.
Szetintem idegösszeroppanást kapnék.
Ez olyan jellegű függőség mint pl a cigi.
29N 🥕😜
14/27 anonim válasza:
Huzogatni. Majd akkor szopok ha már elvesztettem a szüzességem. Csak szépen fokozatosan a sexel.
18/27 anonim válasza:
Szeretem ha kézzel könnyit rajtam mondjuk kocsiban de ha leszopnak az is jól tud esni nagyon.
19/27 anonim válasza:
Szopogasd! Húzogatni én is tudom magamnak!
20/27 anonim válasza:
7. Talan mert nem mindenki egyforma, s van akinek nem megy le olyan könnyem a fªsz a torkába, esetleg csak sok gyakorlással 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!