Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írnátok beceneveket, ahogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok beceneveket, ahogyan a párom hívhatom? Minél több, annál jobb, szeretnék változatosabb lenni

Figyelt kérdés

2022. máj. 5. 21:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Úgy hívd ami illik rá, találj ki valami egyedit
2022. máj. 5. 21:38
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Engem pl Barni-nak hívnak és van egy osztálytársam aki barna mackonak hív xD
2022. máj. 5. 21:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehet megmondani idegenként, hogy minek nevezd a párodat. Ezt te érzed, olyat kell amit te is szívesen mondogatsz és a párodnak is tetszik.

Azért írok az életélemből pár példát: kicsim, szerelmem, életem, édesem, kincsem.

2022. máj. 5. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a barátom szokott engem:

Gyönyörűm, manóm, hercegnőm, makim, stb.

Ahogy én őt:

Hercegem, macim, majmócám (ha kötözködik:D), édesem, stb.

Mindketten a másikat:

Kicsi(ké)m, pici(ké)m, életem, szerelmem, egyetlenem, cukim, babám stb.

Most így hirtelen ezek jutottak eszembe :D

2022. máj. 5. 22:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdésnek indult, mivel fejből nem megy túl sok :D Leginkább férfiakra vonatkozóan érdekelne :)
2022. máj. 5. 22:27
 6/14 anonim válasza:
89%
sztem hívd Nissan R35 GT-R Liberty Walk (1200HP) LSX 454 Turbo V8 Engine.ennek biztosan orulne
2022. máj. 5. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem feltétlenül kell becézned, ha nem áll a szádra. Tőlem pl a drágám meg az édesem nagyon távol áll.

Társaságban a nevén szoktam hívni, otthon meg úgy, ami éppen eszembe jut. Csigusz, nyunyu, bármilyen hülyeség.

2022. máj. 5. 22:50
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
kisapám, more, tesó
2022. máj. 5. 23:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem előtte győződj meg arról, hogy szereti-e, ha becézik. Opcionálisan arról is érdeklődhetsz (ismerőseitől, tőle, vagy csak hogy hogyan szólítják mások), hogy mit szeretne. De leginkább, h mit nem. Ált a nevük alapján kapják az emberek a becenevüket, vagy gyerekkorukban ragad rájuk. Most az ilyen cica, picim, szivem, szivi, cukorborsó, szerelmem, drágám, nyuszi, galambom, cejelmem, életem, stb dolgokkal nem fárasztanálak, sztem az megy magadtól is.
2022. máj. 6. 20:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

#6!

Lsz. ezt ne használjátok, ez az én becenevem! :oD

2022. máj. 6. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!