Az miért van hogy régebben sokkal jobb és változatosabb
volt a Cartoon Network?
Figyelt kérdés
Jelenleg 2018-ban nagyon egyhangú és kihalt ez a csatorna. Egyfolytában ugyanazok a műsorok mennek rajta, semmi változatosság nincs. Máma például reggeltől estig egyetlen egy mesét adnak egész nap. Már a Cartoon Network mozi is kikerült a kínálatból pedig az milyen jó volt. Pár éve meg is szűnt a Cartoon Toon Toon blokk is. Az egész csatornán adnak mindössze 10 rajzfilmet ,ennyi a kínálatuk és kész, régebben 40-50 rajzfilmet adtak. A nézettségük is csökken. Régebben sokkal színesebb, élettelibb volt az egész csatorna. Most meg egyfolytában ugyanazok a műsorok, ráadásul semmiről se szólnak ezek a mesék.
Ja én is emlékszem, én 17 vagyok és már egy ideje nem tudom nézni a csatornát, de ahogy leírod nem is szeretném. A probléma fő oka, hogy nagy klasszikusokat fejeztek be mint a Kalandra fel vagy Parkműsor, régen minden hónapban volt új évad valamiből vagy jelent meg új rajzfilm, meg azért adtak régebbi klasszikusokat mint Ben10 vagy akár Tom és Yerry, Scooby doo meg hasonlók, de a futó sorozatok is hanyatlanak, pl a Gumball sem fog túl sok évadot megélni már, esetleg a Steven Universnek van még jövője, no meg a LEGO sorozatok, bár ezeket nem ismerem. Nem csinálnak új sorozatokat, a régiek meg kimerülnek/tek, ez a fő oka a dolgoknak.
2018. szept. 10. 21:23
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor meg vásároljanak új rajzfilmsorozatokat, vagy akár animéket is adhatnának. Mert ez a kínálatuk egy nagy 0.
2018. szept. 10. 21:28
3/9 anonim válasza:
Vásárolhatnak, de a legjobb rajzfilmjeik a saját készítésüek voltak. Azért remélem talpra állnak.
2018. szept. 11. 16:38
4/9 anonim válasza:
Miről beszélsz, már 2012-ben is full gagyi volt a csatorna. Akkor régóta volt mélyrepülésben, akkor is azért úszta meg a csődöt, mert bejött az Adventure Time. Saját sorozatok meg nem is lesz már több, bejelentette a Cartoon Network jó pár hónapja, ami van azokat még befejezi, de újakat nem fog gyártani.
2018. szept. 17. 13:13
5/9 anonim válasza:
Jó, én mondjuk kb akkor kezdtem nézni, előtte nem nagyon tudom milyen volt, de aztán egy 4 évig folyamatosan követtem a csatornát és nekem tetszett és így maradt meg, aki meg régebben nézte annak az rögzült, nem lehet egyforma véleményünk.
2018. szept. 17. 17:15
6/9 A kérdező kommentje:
Én is 2012-ben néztem. Akkoriban nagyon változatos sokszínű csatorna volt. Még animéket is adtak. Jelenleg egy nagy nulla ez a csatorna, egyszerűen nincs kínálatuk, pocsék az egész.
2018. szept. 17. 17:42
7/9 anonim válasza:
A Cartoon Network-ről kifutott sorozatok a Boomerang csatornán szoktak menni, az a régi klasszikusokat helyezi előtérbe.
2018. okt. 8. 10:53
8/9 A kérdező kommentje:
A Boomerangon nagyon nagyon régóta nem adnak régi meséket.JimJam 2 lett belőle.
2018. okt. 8. 11:08
9/9 anonim válasza:
Akkor elnézést. :)
Úgy néz ki én is öregszem :/
Amikor én néztem még Tom és Jerry és hasonlók futottak rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!