Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb csak túl esni rajta egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb csak túl esni rajta egy bulin, mint aggódni miatta?

Figyelt kérdés
A szüzességről beszélek. Már elegem van belőle. Ezzel szekálnak barátnőim is. Lesz este házibuli, jobb túl esni végre ott rajta, mint várni olyanra aki szeret?
2021. okt. 30. 16:59
1 2
 1/20 October15 ***** válasza:
100%

Lássuk jól értem-e: 16:59-kor azon gondolkozol, hogy pár óra múlva lefeküdj-e valakivel [ha lesz jelentkező] azért mert a barátnőid ezzel szívatnak? :D

Nem lehet, hogy a barátnőidet kéne picit átértékelned a szüzességed helyett? Mármint ha bármi más oka lenne a dolognak akkor azt leszámítva, hogy pár óra alatt akarod eldönteni azt mondanám, hogy hajrá miért ne ha éppen olyanod van, de ilyen indokkal?

Ha nem tini párkapcsolatok témában lennék javasolnék egy célszerszámot a kérdés megoldására anélkül, hogy technikaialg történne bármi de mivel itt vagyunk ezt a három sort nem láttad. :D

2021. okt. 30. 17:03
 2/20 October15 ***** válasza:
67%
[Ami nyilván 2 sor mert fucky a text box... :D ]
2021. okt. 30. 17:06
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem csak azért, ez is hozzá járult hogy már nem akarok az lenni, de nem csak amiatt.
2021. okt. 30. 17:13
 4/20 October15 ***** válasza:
37%

Ok és miért nem akarsz az lenni? Mármint yep a szex jó, ezt viszonylag nehéz tagadni / eltitkolni, erre a részre valószínűleg már solo-ban is rájöttél. Ugyanakkor abból amit írsz nem az jön le, hogy "sry tizen x éves vagyok kívánom úgyhogy megyek és kerítek 1 pasit", hanem inkább az, hogy "fuh most aztán lemaradok mindenről is meg amúgy is tiszta ciki".

Az előbbi tök legit és ha ez van akkor hajrá, az utóbbi egy baromság.

Ha jól értelek akkor alapvetően úgy tervezted, hogy 1. pasi / 1. legit szerelem -> 1. szex. Tehát nem 1 házibuliban pár óra múlva az első részeg kinda jó csávóval. :D Ez esetben éppen most miért is változott meg a véleményed? / Miért gondolod, hogy felül kellene vizsgálni a véleményed?

Illetőleg ha már itt tartunk: miért pont a mai hb-ban? Mármint ha nem az a kérdés, hogy úristen, hol, kivel, hogy vegyem rá stb akkor viszonylag biztosra veszem, hogy erőlködés nélkül össze hozod ha éppen ahhoz van kedved. -> Semmi okod nincs arra, hogy ezt a kérdést pár órán belül döntsd el, vagy van?

2021. okt. 30. 17:31
 5/20 anonim ***** válasza:
23%

én szívesen kurelnék veled, nem is kell a buliban, diszkrétebb is lenne

írj privátot aztán megbeszéljük

2021. okt. 30. 17:55
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
Bírom, hogy az ilyen kiscsajoknak/fiúknak az meg sem fordul a fejükben, hogy a másik esélyesen egy jó qúrásra vágyik egy egyéjszakásban, nem pedig tanítóbácsit/nénit játszani 😂😂 Mintha alanyi jogon járna nektek, hogy a partner le akar majd feküdni veletek. Mielőtt az lenne a válasz, hogy majd eltitkolod, hogy szűz vagy, csak szólok, nem fog sikerülni (tudom, itt a gyíkon mindenki elsőre profi lepedőakrobata, semmi sem fáj neki, semmi se vérzik, mindent élvez azonnal, nem bénázik stb, de a valóság kicsit más).
2021. okt. 30. 18:13
 7/20 October15 ***** válasza:
49%
6.: Igazából sehol nem esett egy szó se arról amit írtál. :D Mindössze a szüzesség elvesztéséről szólt a kérdés, a hogyant egyáltalán nem feszegette. -> Nem hiszem, hogy számonkérné a kérdező bárkin egy HB-n, hogy jaj hát miért csak 1 gyors dugás voltam. XD [Mikor hát ő is egyéjszakásra tervezné.]
2021. okt. 30. 18:39
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

kit érdekel, hogy szűz-e, vagy sem?

a lyuk az lyuk

ha valami szende kiscsaj felajánlaná magát nekem egy buliban, nem azon gondolkodnék mennyire jó, hanem megraknám aztán kész

2021. okt. 30. 19:38
 9/20 October15 ***** válasza:
76%
8.: Ok have fun de most ez hogy jött ide, nem ez a kérdés. XD
2021. okt. 30. 19:39
 10/20 anonim ***** válasza:
31%
a hatos válaszra reagáltam
2021. okt. 30. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!