Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb csak túl esni rajta egy bulin, mint aggódni miatta?
Lássuk jól értem-e: 16:59-kor azon gondolkozol, hogy pár óra múlva lefeküdj-e valakivel [ha lesz jelentkező] azért mert a barátnőid ezzel szívatnak? :D
Nem lehet, hogy a barátnőidet kéne picit átértékelned a szüzességed helyett? Mármint ha bármi más oka lenne a dolognak akkor azt leszámítva, hogy pár óra alatt akarod eldönteni azt mondanám, hogy hajrá miért ne ha éppen olyanod van, de ilyen indokkal?
Ha nem tini párkapcsolatok témában lennék javasolnék egy célszerszámot a kérdés megoldására anélkül, hogy technikaialg történne bármi de mivel itt vagyunk ezt a három sort nem láttad. :D
Ok és miért nem akarsz az lenni? Mármint yep a szex jó, ezt viszonylag nehéz tagadni / eltitkolni, erre a részre valószínűleg már solo-ban is rájöttél. Ugyanakkor abból amit írsz nem az jön le, hogy "sry tizen x éves vagyok kívánom úgyhogy megyek és kerítek 1 pasit", hanem inkább az, hogy "fuh most aztán lemaradok mindenről is meg amúgy is tiszta ciki".
Az előbbi tök legit és ha ez van akkor hajrá, az utóbbi egy baromság.
Ha jól értelek akkor alapvetően úgy tervezted, hogy 1. pasi / 1. legit szerelem -> 1. szex. Tehát nem 1 házibuliban pár óra múlva az első részeg kinda jó csávóval. :D Ez esetben éppen most miért is változott meg a véleményed? / Miért gondolod, hogy felül kellene vizsgálni a véleményed?
Illetőleg ha már itt tartunk: miért pont a mai hb-ban? Mármint ha nem az a kérdés, hogy úristen, hol, kivel, hogy vegyem rá stb akkor viszonylag biztosra veszem, hogy erőlködés nélkül össze hozod ha éppen ahhoz van kedved. -> Semmi okod nincs arra, hogy ezt a kérdést pár órán belül döntsd el, vagy van?
én szívesen kurelnék veled, nem is kell a buliban, diszkrétebb is lenne
írj privátot aztán megbeszéljük
kit érdekel, hogy szűz-e, vagy sem?
a lyuk az lyuk
ha valami szende kiscsaj felajánlaná magát nekem egy buliban, nem azon gondolkodnék mennyire jó, hanem megraknám aztán kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!