Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben alakulna át a világ szerintetek, ha hirtelen mindenki farka 5 centivel kisebb lenne, mint a jelenlegi?
Amennyiben minden ffi tudja, hogy mindenkivel ez történt, normál esetben frusztráltak, dühösek lennének, de tudnák kezelni értelmesen. De a gyk-s arcok alapján nem tudom elképzelni, mi történne, ahol már azért gyűlölnek mindenkit és csöpög belőlük a frusztráció, mert nem 16, hanem csak 14.9573839 cm a farka.
Amúgy meg ez miért utópia? Nem vagy véletlenül fogalomzavarban?
Semennyiben. Az értékkészlet lecsusszanna 5 cm-el, amihez szépen idomulna az értelmezési tartomány is.
Egyszerűbben, a kereslet és kínálat között nem történne változás. 🤯
Az én életem ugyanolyan lenne 29 év alatt egyszer se szexeltem.
Esetleg marokmarcsinak nehezebb dolga lenne.
ma 10:05
Akkor viszont eltünnének a szélső értékek farokméretben, és így a tágabb hüvelyű nők kivételével mindenki elégedett lenne mert ahogy fentebb is írták, idomulna a piac a kínálathoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!