Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez teljesen egyedülálló eset ami történt velem, még soha senki nem csinált hasonlót prostival, vagy léteznek hasonlóan szánalmas emberek mint én?
Idős szűz vagyok, ha úgy tetszik “incel”, bár nem rajongok ezért a kifejezésért…
Mivel már elértem egy bizonyos kort és beláttam, hogy ez másképpen egyszerűen nem fog menni (nekem!), ezért bejelentkeztem egy prostituáltnál…
A hölgy az értékelések szerint kifejezetten jól néz ki, és többi-kevésbé korrekt is.
Amikor megérkeztem hozzá, először jól megnézett az ajtóból, nem szólt semmit, majd beinvitált… Utána kedvesen köszönt és kedves hanglejtéssel megkérdezte a nevem, korom, meg pár általános dolgot, udvariasságból… Az “ajándékot” gyorsan átadtam, elvette. 1 perce voltam csak bent, amikor vettem le a kabátom sóhajtott párat, majd többször bele akart kezdeni valamibe -én csak figyeltem és mosolyogtam, udvariasan vártam hogy kimondja amit szeretne- és végül sikerült kimondania, hogy ne haragudjak de neki nem fog menni velem a dolog és biztos találok olyan hirdetőt aki szívesen fogad, de neki nagyon fontos a kémia. És hogy “nincsen velem baj, de sajnos nagyon nem érzi a kémiát kettőnk között” és mondta, hogy természetesen vissza adja az ajándékot.
Én bevallom, hogy lelkileg felkészültem arra az eshetőségre is, hogy nem akar majd fogadni, mindig próbálok a legrosszabb eshetőségekre is felkészülni… Így annyira nem rendített meg a dolog, abban a pillanatban.
Közöltem vele, hogy rendben van, semmi gond, végülis ugyanannyi joga van megválogatni a partnereit, mint bárki másnak, de azért felajánlottam neki két lehetőséget:
1. Elmegyek és nyugodtan tartsa meg az ajándékot, hiszen miattam kiesett egy időpontja.
2. Adok a meglévő ajándék mellé még 2db egyenértékű ajándékot, ha esetleg mégis lehet valami.
De hozzátettem, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem illendő alkudozni ebben a műfajban, csupán azért vetettem fel a második lehetőséget is mert szerintem érdekelheti.
Erre azt mondta, hogy egy köztes megoldás lehetséges, elfogad 2 ajándékot (az összesen 3 közül ami fel lett ajánlva), de csak kézimunka lehetséges…
És én ebbe végülis bele mentem és mivel azelőtt még ilyesmibe sem volt részem, még élveztem is, de egyszerre éreztem élvezetet és elképesztően nagymértékű szégyent is, főleg hogy szinte egyszer sem nézett a szemembe, amikor beszélt hozzám, akkor is lefelé nézett…
Én nem, nem vagyok ápolatlan abszolút… csak sajnos fiatalkori kopaszodás miatt teljesen le van nyírva a hajam, illetve szerencsétlen az arcberendezésem.
Meg rosszul kommunikálok, de itt most mindent bele adtam, hogy normálisnak tűnjek.
És nem, túlsúlyos sem vagyok…
Szerintetek a lakásos műfaj fennállása óta volt már ilyen mással is, hogy így elutasították? Vagy ez valami különleges képesség?
Pár hónapja végig gyalogoltam éjjel 1kor a szabadkai úton és akkor az útszéli lányokkal alig tudtam megértetni, hogy nem szeretnék tőlük semmit, nem kell olcsó francia sem… De lehet túl magasak voltak az elvárásaim prosti téren is és hozzám az útszéliek illenek. Mondjuk ahhoz meg egyszerűen nincs kedvem.
Nem ritka az, ha egy ronda, alacsony, kopasz, dagadt fazon egy dekoratív feleséggel él. Nem minden nő olyan, hogy csak a belső tulajdonságok érdeklik, de igenis van belőlük elég, ezért ha valaki értelmes, intelligens és érdekes személyiség, az igenis talál magának párt, és nem is csak a futottak még kategóriából.
Nyilván a prostik között is van válogatós, de ha már te fizetsz, akkor ne legyél már "gavallér" csak azért, mert a normál tarifáért nem volt hajlandó lefeküdni veled.
Menj el a következőhöz, vagy az azutánihoz, valamelyik csak fogad.
De ha kéztördelve bókolva meg balfácánkodva mész még a kurvához is (pardon), és még te kérsz elnézést, ha nem vállal, akkor előbb egy kicsit a férfias viselkedésen kéne javítani.
De ami történt megtörtént, tanultál belőle, ne add fel.
“Előbb egy kicsit a férfias viselkedésen kéne javítani.”
Lehet, hogy ez a kulcsszó amúgy, de nem tudom hogy hogyan kéne ezen javítanom.
Én is láttam már magamnál visszataszítóbb (legalábbis én azt gondolom) figurákat boldog (látszólag) párkapcsolatban…
De mindig is baj volt azzal, hogy egy közösségben nem tisztelt engem soha senki… Mármint alapvető emberi mivoltomban sem, de mondjuk pl. főnökként sem.
Alattam dolgozók is volt már, hogy viccelődtek pl. a hangomon (elég magas hangom van) és megaláztak… Nincs férfias kiállásom sajnos.
De fogalmam sincs hogy ezen hogyan lehetne változtatni, nekem ez úgy tűnik mintha genetikai “adottság” lenne.
31# vagyok.
Nem tudom, hogy valóban visszataszító vagy-e, vagy csak te gondolod így, de ilyennek születtél, ez van. Szerintem eleget keseregtél ezen, engedd el, rosszabb nem lesz.
Próbálj eljárni társaságba. Mozdulj ki. Van akinek a kocsma, van akinek a kirándulás-klub, vagy bármi más működik. A lényeg, hogy alakíts ki emberi kapcsolatokat. Meg fogsz ismerni nőket, férfiakat, és habár az elején nem te jutsz majd eszükbe, mint férfiideál, egy idő múlva úgy emlékeznek majd rád, mint a "srác, aki ért az XYZ-hez", vagy a "pasas, aki tök jó vicceket ismer".
Ha kibírtad 3x évig nő nélkül, akkor még egy pici türelmed legyen, de tedd meg az első lépést.
Ma az internet idejében már rengeteg módon összejöhetnek emberek (nem párkapcsolati összejövésre godondolok). Találj haverokat, aztán barátokat. Mozdulj ki velük, nézd meg, hogy hogyan viselkednek mások előtt, keress egy követendő modellt. Ha voltál manikűr-pedikűrön, akkor valamennyire adsz magadra. Nem kell vagyonokat elkölteni, hogy divatosan öltözz. Ha nem ér boka fölé a nadrágod, nem kutyarágott a cipőd, és nincs karcsúsított ing az aputesteden akkor már jó.
Ha úgy érzed, lejjebb nincs, akkor felderülhetsz. Mert onnan csak feljebb van. Kezdj el emelkedni.
#34.
Hát a külsőm miatt nem szocializálódtam kellően és emiatt a személyiségem sem tökéletes, de inkább a kommunikációs képességeim gyengék, szerintem a személyiségem van akinek akár szimpatikus is lenne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!