Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez teljesen egyedülálló eset...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez teljesen egyedülálló eset ami történt velem, még soha senki nem csinált hasonlót prostival, vagy léteznek hasonlóan szánalmas emberek mint én?

Figyelt kérdés

Idős szűz vagyok, ha úgy tetszik “incel”, bár nem rajongok ezért a kifejezésért…

Mivel már elértem egy bizonyos kort és beláttam, hogy ez másképpen egyszerűen nem fog menni (nekem!), ezért bejelentkeztem egy prostituáltnál…

A hölgy az értékelések szerint kifejezetten jól néz ki, és többi-kevésbé korrekt is.

Amikor megérkeztem hozzá, először jól megnézett az ajtóból, nem szólt semmit, majd beinvitált… Utána kedvesen köszönt és kedves hanglejtéssel megkérdezte a nevem, korom, meg pár általános dolgot, udvariasságból… Az “ajándékot” gyorsan átadtam, elvette. 1 perce voltam csak bent, amikor vettem le a kabátom sóhajtott párat, majd többször bele akart kezdeni valamibe -én csak figyeltem és mosolyogtam, udvariasan vártam hogy kimondja amit szeretne- és végül sikerült kimondania, hogy ne haragudjak de neki nem fog menni velem a dolog és biztos találok olyan hirdetőt aki szívesen fogad, de neki nagyon fontos a kémia. És hogy “nincsen velem baj, de sajnos nagyon nem érzi a kémiát kettőnk között” és mondta, hogy természetesen vissza adja az ajándékot.

Én bevallom, hogy lelkileg felkészültem arra az eshetőségre is, hogy nem akar majd fogadni, mindig próbálok a legrosszabb eshetőségekre is felkészülni… Így annyira nem rendített meg a dolog, abban a pillanatban.

Közöltem vele, hogy rendben van, semmi gond, végülis ugyanannyi joga van megválogatni a partnereit, mint bárki másnak, de azért felajánlottam neki két lehetőséget:

1. Elmegyek és nyugodtan tartsa meg az ajándékot, hiszen miattam kiesett egy időpontja.

2. Adok a meglévő ajándék mellé még 2db egyenértékű ajándékot, ha esetleg mégis lehet valami.

De hozzátettem, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem illendő alkudozni ebben a műfajban, csupán azért vetettem fel a második lehetőséget is mert szerintem érdekelheti.

Erre azt mondta, hogy egy köztes megoldás lehetséges, elfogad 2 ajándékot (az összesen 3 közül ami fel lett ajánlva), de csak kézimunka lehetséges…

És én ebbe végülis bele mentem és mivel azelőtt még ilyesmibe sem volt részem, még élveztem is, de egyszerre éreztem élvezetet és elképesztően nagymértékű szégyent is, főleg hogy szinte egyszer sem nézett a szemembe, amikor beszélt hozzám, akkor is lefelé nézett…

Én nem, nem vagyok ápolatlan abszolút… csak sajnos fiatalkori kopaszodás miatt teljesen le van nyírva a hajam, illetve szerencsétlen az arcberendezésem.

Meg rosszul kommunikálok, de itt most mindent bele adtam, hogy normálisnak tűnjek.

És nem, túlsúlyos sem vagyok…

Szerintetek a lakásos műfaj fennállása óta volt már ilyen mással is, hogy így elutasították? Vagy ez valami különleges képesség?

Pár hónapja végig gyalogoltam éjjel 1kor a szabadkai úton és akkor az útszéli lányokkal alig tudtam megértetni, hogy nem szeretnék tőlük semmit, nem kell olcsó francia sem… De lehet túl magasak voltak az elvárásaim prosti téren is és hozzám az útszéliek illenek. Mondjuk ahhoz meg egyszerűen nincs kedvem.

2022. dec. 16. 16:41
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
0%
Milyen ajándék ez?
2022. dec. 16. 16:48
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Aki elutasít, azt ne erőltesd szerintem. Én is jártam már így, ami csak azért fura, mert egy olyan lány kezdett hirtelen szellemként kezelni, akihez addig már többször jártam, mindig tisztelettudó voltam, stb.

De ha alkudozással el tudsz érni valamit.....hát te tudod. De azért van még sok hirdető, csak találsz jobbat.

2022. dec. 16. 16:54
 3/35 anonim ***** válasza:
77%
De miért viszel prostinak ajándékot??
2022. dec. 16. 16:55
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Pajti' ha egyből elfogadta volna az "ajándékod" (gondolom ez pénz volt) akkor is lefelé nézett volna nem rád, mert nem szerelemből teszi hanem csakis a zsetonért amit otthagysz nála.

Érdekes eset, de 1000-ből ha egy ilyen válogatós finnyáska van, hogy ápolt, normális kuncsaftra azt mondja nem. Tényleg peches típus vagy, hogy pont ilyenbe futottál bele. Menj akkor a következőhöz azt nem fogja zavarni csak pénzed legyen és legyél normális, ápolt.

2022. dec. 16. 17:00
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos simán benne van a pakliban. Szűznek lenni ezért is nagyon szar dolog mert egész egyszerűen gáz az ember viselkedése. Próbálhatsz te normálisnak látszani de mindenhogy gáz lesz az egész helyzet. Ehhez jön még a nem túl előnyös külső... Szóval nem túl jó lapokkal indulsz. De semmiképpen ne add fel egy rossz tapasztalat után. Ha belekezdtél akkor már érd el azt amit akarsz. Tutira lesz olyan nő akinek nem lesz gond a külsőd. És ne agyalj ezen sokat mert csak még mélyebbre visz. Holnap menj el a következő nőhöz, én egy érettebb, 35-40 évest javasolnék, ők talán elfogadóbbak lesznek veled. Én is szinte rettegve kezdtem bele ebbe az egészbe mert van egy velem született betegségem de szerencsére találtam olyan prostit akinek ez nem probléma.
2022. dec. 16. 17:01
 6/35 anonim ***** válasza:
96%

A prosti is barmikor elutasithat, ezzel semmi gond, viszont ne legyel mar ennyire luzer, hogy nem kered vissza a penzed. O gondolta meg magat, es nem szolgaltatott neked semmit. Ezert termeszetesen nem kell neked sem adnod semmit.

Szerintem erdemes lenne megprobalnod az amsterdami Voroslampas-negyedet. Ott az ablakban mindenki latja a masikat, es van vagy 200 lany. Valakivel csak meglesz nalatok egy ilyen meritesbol a kemia. Es ok azert nagyon nem utszeli lanyok Budapesten...

2022. dec. 16. 17:02
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az alkudozas dolog eleg rosszul csinaltad. Ha van egy lany, es ker egy x arat, akkor azt add csak oda, max a vegen jattolsz meg egy kicsit, ha jol csinalta. De nem radobod ilyenkor a ketszereset vagy haromszorosat az arnak. Amit csinaltal, en max akkor tudnam elkepzelni, ha egyszerre ket lannyal vagy, kifizeted oket, es osztozonek bedobod, hogy aki jobban teljesit a kis versenyszamaidban, annak radobod a vegen a 2x-eset a napi dijanak. Sztem ez igy elegge kihozna beloluk a versengesi szellemet... :D
2022. dec. 16. 17:08
 8/35 A kérdező kommentje:

Az “ajándék” az a tisztelet díj. Szokták még csokornak, vagy rózsaszálaknak nevezni…

30 szál rózsa 1 óra, aktussal, más extrák nélkül. Gondolom így már érthető hogy ez mit jelent…

Azért ajánlottam többet és azért nem kértem volna vissza a pénzt, mert elég sokat készültem erre az együttlétre… Vettem új ruhákat, voltam pedikűr/manikűröztetni, stb.

Illetve lelkileg már napok óta készültem rá…

Valószínűleg teszek majd még próbát másnál is, de most még lentebb van az önbizalmam mint eddig.

2022. dec. 16. 17:15
 9/35 A kérdező kommentje:

#7.

De Ő az eredeti árnál nem vállalt volna, hanem tulajdonképpen elküldött és vissza adta…

Azért is mondtam neki, hogy megtarthatja, akkor is ha elmegyek, mert így talán szimpatikusabb lettem és hajlamosabb lett volna elfogadni a 2. verziót… Amit végül nem fogadott el, hanem mint írtam egy alternatívát ajánlott, amit meg én elfogadtam.

Azért még ezt így is jobb végkifejletnek tartom, mintha csak simán el kellett volna jönnöm.

2022. dec. 16. 17:19
 10/35 A kérdező kommentje:

#6.

amsterdami Voroslampas-negyed hogy működik?

Neked van konkrét tapasztalatod is?

Még sosem jártam Hollandiában. Ott elég ha csak angolul tudok?

2022. dec. 16. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!