Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez teljesen egyedülálló eset ami történt velem, még soha senki nem csinált hasonlót prostival, vagy léteznek hasonlóan szánalmas emberek mint én?
Idős szűz vagyok, ha úgy tetszik “incel”, bár nem rajongok ezért a kifejezésért…
Mivel már elértem egy bizonyos kort és beláttam, hogy ez másképpen egyszerűen nem fog menni (nekem!), ezért bejelentkeztem egy prostituáltnál…
A hölgy az értékelések szerint kifejezetten jól néz ki, és többi-kevésbé korrekt is.
Amikor megérkeztem hozzá, először jól megnézett az ajtóból, nem szólt semmit, majd beinvitált… Utána kedvesen köszönt és kedves hanglejtéssel megkérdezte a nevem, korom, meg pár általános dolgot, udvariasságból… Az “ajándékot” gyorsan átadtam, elvette. 1 perce voltam csak bent, amikor vettem le a kabátom sóhajtott párat, majd többször bele akart kezdeni valamibe -én csak figyeltem és mosolyogtam, udvariasan vártam hogy kimondja amit szeretne- és végül sikerült kimondania, hogy ne haragudjak de neki nem fog menni velem a dolog és biztos találok olyan hirdetőt aki szívesen fogad, de neki nagyon fontos a kémia. És hogy “nincsen velem baj, de sajnos nagyon nem érzi a kémiát kettőnk között” és mondta, hogy természetesen vissza adja az ajándékot.
Én bevallom, hogy lelkileg felkészültem arra az eshetőségre is, hogy nem akar majd fogadni, mindig próbálok a legrosszabb eshetőségekre is felkészülni… Így annyira nem rendített meg a dolog, abban a pillanatban.
Közöltem vele, hogy rendben van, semmi gond, végülis ugyanannyi joga van megválogatni a partnereit, mint bárki másnak, de azért felajánlottam neki két lehetőséget:
1. Elmegyek és nyugodtan tartsa meg az ajándékot, hiszen miattam kiesett egy időpontja.
2. Adok a meglévő ajándék mellé még 2db egyenértékű ajándékot, ha esetleg mégis lehet valami.
De hozzátettem, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem illendő alkudozni ebben a műfajban, csupán azért vetettem fel a második lehetőséget is mert szerintem érdekelheti.
Erre azt mondta, hogy egy köztes megoldás lehetséges, elfogad 2 ajándékot (az összesen 3 közül ami fel lett ajánlva), de csak kézimunka lehetséges…
És én ebbe végülis bele mentem és mivel azelőtt még ilyesmibe sem volt részem, még élveztem is, de egyszerre éreztem élvezetet és elképesztően nagymértékű szégyent is, főleg hogy szinte egyszer sem nézett a szemembe, amikor beszélt hozzám, akkor is lefelé nézett…
Én nem, nem vagyok ápolatlan abszolút… csak sajnos fiatalkori kopaszodás miatt teljesen le van nyírva a hajam, illetve szerencsétlen az arcberendezésem.
Meg rosszul kommunikálok, de itt most mindent bele adtam, hogy normálisnak tűnjek.
És nem, túlsúlyos sem vagyok…
Szerintetek a lakásos műfaj fennállása óta volt már ilyen mással is, hogy így elutasították? Vagy ez valami különleges képesség?
Pár hónapja végig gyalogoltam éjjel 1kor a szabadkai úton és akkor az útszéli lányokkal alig tudtam megértetni, hogy nem szeretnék tőlük semmit, nem kell olcsó francia sem… De lehet túl magasak voltak az elvárásaim prosti téren is és hozzám az útszéliek illenek. Mondjuk ahhoz meg egyszerűen nincs kedvem.
Igazi utolsó lúzer vagy hogy kiperkáltál 30 ezret a SEMMIRE!
Nekem nem akarsz adni csak úgy pénzt?
Adok érte használható jótanácsot!
Meg is érdemled ha ezekután szűz maradsz.
Ez tényleg nem jó, hogy kifizetted.
Szolgáltatás fejében oké.. 😅
#10 bőven elég Amsterdamban angolul tudnod (még a hajléktalanok is beszélnek angolul), de az is jó ha magyarul tudsz, mert a kirakatban ücsörgő prostik nagy része magyar, román, bolgár stb. 😂 Nem kell hozzá amúgy sem az irodalmi nyelv, csak az árat és a "szolgáltatás" tartalmát megbeszélned a kirakaton keresztül. Mond egy nevet, becsengetsz megmondod kihez mentél, fizetsz és megy a móka.
Mindazonáltal nem kell ezért Hollandiáig menned, itthon is bőven van k.rva ha van pénzed (sőt még olcsóbban is dolgoznak).
#10-es: Ahogy a 14-es is írja, Amsterdamban minden helyi beszél angolul is, sőt, a lányoknál (mivel ők meg főleg nem hollandok) gondban is lennél a holland nyelvvel, ők leginkább angolul tudnak (egy kicsit), és tényleg van sok magyar is köztük.
Kint úgy működik, hogy van egy terület (a Vöröslámpás-negyed), amin belül utcára néző üvegajtókban álldogálnak a lányok elég lengén öltözve. Azért puncit vagy ciciket telibe nem fogsz látni, de a többség eléggé kitárulkozó. :D Ha valaki bejön, odamész, bekopogsz, megkérdezed mennyi, és megbeszélitek a részletek, sokan alkudoznak is. Fontos, hogy mindig előre tisztázd, hogy mi van benne az árban. Általában csak orált szoktak alapértelmezetten mondani, és sokan meglepődnek, hogy a szex az még egyszer annyi. Amúgy az átlagos árak fél éve az orálra 50€, szexre 100€ voltak.
Kint az elutasítás amúgy tök természetes, ha például részegnek látszol, a legtöbb lány nem is fogad, de kinézet alapján is szűrnek sokszor. Ilyenkor ugye már nem is ad árat neked, csak elhajt, de akkor keresel egy másikat, van még 200 másik lány 500 méteren belül. Ilyen Bp-en azért nincs sajnos.
Köszi a válaszokat…
Egy ilyen Amsterdami kiruccanás elég kalandosnak hangzik, felkeltette az érdeklődésemet…
De azért valószínűbb, hogy először bepróbálkozok egy másik, itthoni lakásos hirdetőnél. Csak egyelőre nem tudom kihez kéne menni.
Amúgy Amsterdamban egy ilyen 100 eurós buli, az mennyi időt jelent általában?
Mert azt gondoltam volna, hogy kint drágábbak a lányok, de itt is csak minimálisan olcsóbb egy lakásos lánnyal egy óra… De ott meg gondolom nem kapják meg a teljes keresetüket.
Meg ezért elmenni amsterdamba?
Lehúzható baleknak tűntél, te meg MÉG akartál neki pénzt adni.
#18.
De Ő nem akart lehúzni, hanem el akart küldeni… Korrekt módon, a pénzt visszaadva.
Én meg plusz pénzért maradtam, kb. a semmiért.
De így is több történt mint eddigi életemben bármikor, szóval végülis megérte. Jobb mintha eljöttem volna, mert én speciel reménytelenebbnek érezném a helyzetet.
Te meg ahelyett hogy zsebrevágtad volna inkább adtál neki még hogy elküldjön a fenébe.
Bemész a boltba, kérsz egy kiló kenyeret odaadod az árát, majd közlik hogy ja neked nincs. akkor adsz nekik még lóvét és kisétálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!