Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez teljesen egyedülálló eset ami történt velem, még soha senki nem csinált hasonlót prostival, vagy léteznek hasonlóan szánalmas emberek mint én?
Idős szűz vagyok, ha úgy tetszik “incel”, bár nem rajongok ezért a kifejezésért…
Mivel már elértem egy bizonyos kort és beláttam, hogy ez másképpen egyszerűen nem fog menni (nekem!), ezért bejelentkeztem egy prostituáltnál…
A hölgy az értékelések szerint kifejezetten jól néz ki, és többi-kevésbé korrekt is.
Amikor megérkeztem hozzá, először jól megnézett az ajtóból, nem szólt semmit, majd beinvitált… Utána kedvesen köszönt és kedves hanglejtéssel megkérdezte a nevem, korom, meg pár általános dolgot, udvariasságból… Az “ajándékot” gyorsan átadtam, elvette. 1 perce voltam csak bent, amikor vettem le a kabátom sóhajtott párat, majd többször bele akart kezdeni valamibe -én csak figyeltem és mosolyogtam, udvariasan vártam hogy kimondja amit szeretne- és végül sikerült kimondania, hogy ne haragudjak de neki nem fog menni velem a dolog és biztos találok olyan hirdetőt aki szívesen fogad, de neki nagyon fontos a kémia. És hogy “nincsen velem baj, de sajnos nagyon nem érzi a kémiát kettőnk között” és mondta, hogy természetesen vissza adja az ajándékot.
Én bevallom, hogy lelkileg felkészültem arra az eshetőségre is, hogy nem akar majd fogadni, mindig próbálok a legrosszabb eshetőségekre is felkészülni… Így annyira nem rendített meg a dolog, abban a pillanatban.
Közöltem vele, hogy rendben van, semmi gond, végülis ugyanannyi joga van megválogatni a partnereit, mint bárki másnak, de azért felajánlottam neki két lehetőséget:
1. Elmegyek és nyugodtan tartsa meg az ajándékot, hiszen miattam kiesett egy időpontja.
2. Adok a meglévő ajándék mellé még 2db egyenértékű ajándékot, ha esetleg mégis lehet valami.
De hozzátettem, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem illendő alkudozni ebben a műfajban, csupán azért vetettem fel a második lehetőséget is mert szerintem érdekelheti.
Erre azt mondta, hogy egy köztes megoldás lehetséges, elfogad 2 ajándékot (az összesen 3 közül ami fel lett ajánlva), de csak kézimunka lehetséges…
És én ebbe végülis bele mentem és mivel azelőtt még ilyesmibe sem volt részem, még élveztem is, de egyszerre éreztem élvezetet és elképesztően nagymértékű szégyent is, főleg hogy szinte egyszer sem nézett a szemembe, amikor beszélt hozzám, akkor is lefelé nézett…
Én nem, nem vagyok ápolatlan abszolút… csak sajnos fiatalkori kopaszodás miatt teljesen le van nyírva a hajam, illetve szerencsétlen az arcberendezésem.
Meg rosszul kommunikálok, de itt most mindent bele adtam, hogy normálisnak tűnjek.
És nem, túlsúlyos sem vagyok…
Szerintetek a lakásos műfaj fennállása óta volt már ilyen mással is, hogy így elutasították? Vagy ez valami különleges képesség?
Pár hónapja végig gyalogoltam éjjel 1kor a szabadkai úton és akkor az útszéli lányokkal alig tudtam megértetni, hogy nem szeretnék tőlük semmit, nem kell olcsó francia sem… De lehet túl magasak voltak az elvárásaim prosti téren is és hozzám az útszéliek illenek. Mondjuk ahhoz meg egyszerűen nincs kedvem.
Azért, a kopaszodás nem tudom hogy jön ide. Mármint ezek szerint téged bánt, de amúgy csomó pasinak van rövid haja és ez ezerszer jobban néz ki, mintha hagynád nőni és látszana, hogy kopaszodsz.
De egy pasinál amúgy sem meghatározó, szerintem pl. kifejezetten helyesek a kopasz pasik is.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy lehet egy ember ennyire ronda. A leírásod alapján pedig teljesen normálisnak tűnsz. Fel nem foghatom, miért nem találtál senkit magadnak.
Minden esetre sok szerencsét, akármit is tervezel az életben és bocs az Off-ért.
N
Nem azért fizetett, mert nem érti a helyzetet. A kérdező értelmes, normális, tudja, hogy nem szokványos, amit csinált. Gavallérként viselkedett a prostival, egyszerűen így érezte jónak.
22-es: nagyon tetszett a válaszod.
Engem is utasított már el prosti többször is.
Valószínűleg hasonló kategóriába tartozunk. Sajnos nem tudunk mit tenni.
33 éves vagyok. Nekem se volt még soha kapcsolatom csak prostik vállalnak be.
Az legelsőhöz csak úgy mentem, hogy felhivtam foglaltam időponto és ennyi. Nem mondtam magamról semmit. Nem gondoltam volna, hogy fontos lenne. A csaj az ajtón keresztül utasított el. Kise nyitotta az ajtót. Csak a kukucskálon nézett meg. Azt mondta, hogy sajnos közbejött neki valami.
Gondoltam előfordúlhat. Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.
Kerestem másik lányt.
A másodikhoz is ugy mentem, hogy nem mondtam neki semmit se. Ő már kinyitotta az ajtót és be is engedett és ott közölte velem, hogy sajnos a "kémia" miatt nem fog működni. Akkor picit elcsodálkoztam, hiszen még is csak egy prostirol van szo. De nem erőszakoskodtam inkább leléptem. Hazafele kb. végigbőgtem az utat, olyan szinten értéktelennek és selejtnek éreztem magam.
Eltelt néhány hónap mire összeszedtem megint annyi önbizalmat, hogy eltudja menni egy lányhoz. A harmadiknak már chat-ben közöltem a paramétereimet. Sőt még fényképet is küldtem neki. Azt mondta semmi gond bevállal. A megbeszélt időpontban találkoztunk és fogadott is. Viszont, amikor beinvitált közölte, hogy sajnos neki pont most jött meg (gondolom a havija), így csak a barátnője tud fogadni. Hát hogy is mondjam...
A barátnője finoman szólva nem volt a legszebb nő a világon. Egy fogatlan, csunya arcu, pattanásos, kövér cigánylány volt, akinek biztos, hogy volt valami betegsége is. Ennek ellenére nem akartam megbántani és nem utasítottam el, tehát végül is ő vette el a szüzességem és nem volt éppen kellemes se. Akkor már tisztábban voltam vele, hogy nekem jópénzért is maximum csak ilyenek járnak. Bár az igaz, hogy ez is jobb, mint a semmi.
Azóta szerencsére találtam egy igen bevállalos lányt. Hát nála még a kakiszex is alap nem extra. Ne tudjátok meg mi az extra nála. Nem a legszebb nő, de kedves és legalább nem undorodik tőlem.
#26-os: ezt olvasva azért összeszorult a szívem:
"Viszont, amikor beinvitált közölte, hogy sajnos neki pont most jött meg (gondolom a havija), így csak a barátnője tud fogadni. Hát hogy is mondjam...
A barátnője finoman szólva nem volt a legszebb nő a világon. Egy fogatlan, csunya arcu, pattanásos, kövér cigánylány volt, akinek biztos, hogy volt valami betegsége is. Ennek ellenére nem akartam megbántani és nem utasítottam el, tehát végül is ő vette el a szüzességem és nem volt éppen kellemes se. Akkor már tisztábban voltam vele, hogy nekem jópénzért is maximum csak ilyenek járnak. Bár az igaz, hogy ez is jobb, mint a semmi."
Azért ennyire ne engedd már palira vetetni magad! Csodálkozom, hogy egyáltalán felállt erre a "csodaszép" leányzóra... :S És Te még fizettél is ezért basszus... :(
Próbálkozz másiknál.
beszamolok.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!