Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal duci lányok mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal duci lányok mennyire könnyen kaptok partnert szexre? Van aki az alkat miatt szűz még?

Figyelt kérdés

2022. dec. 13. 20:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
20-as ne nevess rajtam, leírtam hogy rájöttem, hogy nem fogom ott megtalálni... egy próbát ennek ellenére megért a dolog.
2022. dec. 21. 05:12
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mások, hogy vannak vele. Nekem mindig akadt kapcsolatra is meg szexre is. Nem vagyok felszínes, ahogy a párom sem. Talán a személyiségem is rádobhat egy keveset.
2022. dec. 28. 01:03
 23/24 anonim ***** válasza:
48%
Az a baj hogy a duci lányoknak, nőknek komplexusuk van és nem értik meg hogyha szerelmes vagyok abba az egybe és ezért soha nem vesznek komolyan. Szóval lányok, csak ezt ne! Legyen már végre bizalmatok,szépek kívánatosak vagytok akire büszke lehet lenni!
2022. dec. 31. 17:09
 24/24 anonim ***** válasza:

23. Van, aki elhiszi! Mint én is! :D

Mellette járok edzeni is majd újra, mint régen. Szerintem ennél jobb önbizalom növelő nem létezik! :D

2022. dec. 31. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!