Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is bejönnek a vastag combú, nagy fenekű lányok? Lányok ilyen alkattal, ti mennyire vagytok megelégedve a testetekkel?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 19:32
1/21 anonim válasza:
Igen a nagy fenék kifejezetten izgat, akár kis mellel, vékonyabb felsővel, de jobban preferálom a husisabb csajokat akin van mit fogni bőven.
3/21 anonim válasza:
Nekem nem.
Ez egy ugyanolyan őrület ma, mint az agyontetkózás.
5/21 anonim válasza:
Nem mindegyik, de van amelyik igen. Alapjában mégis csak a vékonyak, esetleg a sportosak.
7/21 anonim válasza:
"Ez egy ugyanolyan őrület ma, mint az agyontetkózás."
őrület egy túrót. minden nagyseggű instamodellre jut legalább kettő vékony. az utcán meg ugyanannyi nagyseggű van, mint régen, maximum elhízott emberből lett egy kicsit több
10/21 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok, és senki nem próbál felszedni. Szerintem csak mondjátok, hogy mennyire bejön, de egyszerűen nem tapasztalom, pedig jót tenne a kb már nemlétező önbizalmamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!