Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is bejönnek a vastag combú, nagy fenekű lányok? Lányok ilyen alkattal, ti mennyire vagytok megelégedve a testetekkel?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 19:32
11/21 anonim válasza:
Igen nekem nagyon be jönnek az ilyen csajok.
13/21 anonim válasza:
12-es, nagyon sokat, általában ilyen "szia, hány éves vagy?"jellegű félmondatokat. Ezekkel nem tudok mit kezdeni. Aki kicsit jobban megerőltette magát, azoknak válaszoltam.
14/21 anonim válasza:
Èn popsimániás vagyok. Nincs is annál szebb mint egy szép nagy kerek popsi amit szeretgethetek 😉
15/21 anonim válasza:
Azért érdemes lenne különbséget tenni a nagy seggek között. Mert a duci, vastag combú lányoknak nem szép, nagy, kerek fenekük van, hanem redős, hájas nagy seggük. AMire a 14-es gondol az kb egy Jennifer Lopez-féle kidolgozott és genetikailag is adott (latina) nagy kerek fenék. Egy ilyen szerintem nem jár együtt a vastag combbal, kivéve ha azon is izom van.
16/21 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy hájas, vagykidolgozott izmos, engem akkor is taszít a látványa.
17/21 anonim válasza:
En is pont ilyen vagyok, nagy combok nagy fenek, és melle azért egy kis pocakom is van. Engem nem zavar, sőt szeretem is, de sajnos sok olyan fiu van akiknek pl: kepen bejon, aztán élőben meggondolják magukat.
18/L 165cm 71 kg
18/21 anonim válasza:
Kár utolsó! Pedig szerintem tökéletes vagy!!!
19/21 anonim válasza:
17! Ne csodálkozz, kérlek, fiatal, éretlen kisfiúk lehetnek még. A férfiak legtöbbje (még ha nem is mind), viszont értékeli! ;)
20/21 anonim válasza:
Éljenek a nagyfenekű lányok puszi a popsitokra 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!