Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal duci lányok mennyire könnyen kaptok partnert szexre? Van aki az alkat miatt szűz még?
9-es: ezt gyakran hallom, hogy túl magasra teszed a mércét, csak épp azt nem veszitek figyelembe, hogy ha egyszer ez vonz, akkor hogy a f@szba tegyem alacsonyabbra? Érted, mi a gond? Nem tudom beállítani magam arra, hogy akkor holnaptól az aputestű, szakállas férfiak közeledését örömmel veszem, mert marhára nem indít be, nem mozgat meg, és akkor minek? Kit akarok becsapni vele?
Egyébként nem kell olimpikontestűnek lennie, de tény, hogy én pl. nem szeretem az aputestet, a löttyedt hasat. Meg legyen már normális arca, még ha nem is szépfiúarc, de azért na. És itt jön az, hogy nektek vagy inkább szerintetek ez már túl magas léc, tehát egy dagi lány csak dagi vagy csúnya fiúkat kaphat, ez lenne az alapszabály... Közben meg megy itt az újabb és újabb kérdéskiírás, hogy hol vagyunk, duci lányok. Itt. De ettől még nekünk is vannak igényeink, szexuális fantáziáink. Nem lesajnálni meg lenézni kell minket, mert ezek szerint nem is kellünk akkor igazán. Nem úgy kell gondolni ránk, hogy "jajj, ez dagi, ennek bármi jó lesz", mert mi is nők vagyunk, mi is válogatunk, ahogy bárki más.
9. Már bocs, de kinek kell alfahím? 😂
Félrek*r, nem törődik a nő erzeseivel és nem is szeretetteljes. Senkinek nem kell egy ilyen Ken kinézetű bábu.. :)
12.
Így igaz. Bár én csak husisként tudok nyilatkozni, de nyilván mindenki válogat.
Kérdező, én nem vagyok duci, inkább izmos és sportos husi. Nekem van tonnaszám jelentkező, de mivel párom van így más nem érdekel. Kaptam felkérést szexre is, de sosem voltam az egy éjszakás kaland híve. Inkább hosszútávú kapcsolat, azon belül akár napi 3 szex is belefér, van is rá igényem csak idő és hely kérdése.
Ugyan több mint egy éve edzettem is, csak pár hónapja anyagi dolgok miatt nem jutok el. Januárban kezdem újra, mellette vegetáriánus és néha vegán étkezést folytatok. Most ezzel picit szivok is, de a súlyom bőven tudom tartani -10kg után.
Az edzés mellett bőrápolási rutint is kialakítottam és figyelek hogy néha napján használjak hajpakolásokat, stb.
Én úgy vagyok vele, hogy mivel nincsenek annyira új ruháim, így is igyekszem adni magamra. Sokan észrevesznek, sokan nem. Nem igazán érdekel. A páromnak és magamnak szeretnék tetszeni. :)
Mondhatni kezdem is elfogadni magam, ami nagyon plusz pont minden nő számára. :)
15. Hidd el, a legtöbb ilyen. 4 és fél év kapcsolat után már sajnos van tapasztalatom. Mármint nem konkrétan az hogy félre megy, de 2 kapcsolatom is azért ért véget mert mentálisan nem voltak rendben.
Az ismerkedés és a kapcsolat elején ezek persze nem derültek ki.
18. Nem is szabad a szex kapcsolatnál maradni. Aki komolyabban keres, annak kevés lesz. :/
Érzelmileg végképp.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!