Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan szexuális játékszer, amely izgatna titeket, de még nem próbáltátok?
Womanizer premium.
Túl drága egy játékszerért (számomra).
Ha olyat vennél nem csak a gép lenne hangos 😅😂
Ha tényleg csak ennyi volt akkor a párod szimplán nem akarja
Már az elején elkönyveli magában hogy ez neki nem kell aztán nyílván 10 másodperc alatt sem fog a mennyországba jutni
Főleg nem ilyen hozzáállással
Elolvastam ki mit írt. Engem egy Sybian érdekelne kíváncsiságból, de el nem tudom képzelni, hogy otthon legyen. Ahogy azt is, hogy valahol csak úgy kipróbáljam.
Talán az egyetlen módja, hogy olyan pasim lesz, akit izgatja a dolog és rendel egyet magához és megkér, hogy használjam.
Megjegyzem nagyon ott kell legyen anyagilag, mert ha erre költené a havi fizetését, akkor számomra nem vehető komolyan.
Reálisan nézve tehát soha nem fogomk kipróbálni, de úgy gondolom megleszek nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!