Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen gyakran használtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran használtok partnerrel szexuális játékszereket?

Figyelt kérdés

Általában mit szoktatok használni, illetve te vagy a párod kedveli jobban?

F/L?

L

2022. szept. 22. 22:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy hasznaltok-e?
2022. szept. 22. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Dildo, vibri, plug, vákuum, korbács, egyéb BDSM játékszerek. Mindketten kedveljük, változó a gyakoriság van hogy hetekig zárva maradnak a szekrényben, van hogy minden nap elő-előkerül valami.
2022. szept. 22. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Korbács, póráz, nyakörv, bilincs, szajpecek, erenyov(pasi vagyok)
2022. szept. 22. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk szinte általános a csikló vibrátor, feleségem nagyon szereti és így garantált az orgazmus nála és már teljesen megszokta, hogy minden szexnél orgazmusa van (régebben ritkábban volt)

Engem egyáltalán nem zavar, pedig az elején ő félt és nem merte mindig használni, de miután elengedte magát, aktívan használja. Én örülök, hogy neki így mindig jó, még akkor is ha éppen nem érzem magam csúcsformában, de ez nem jelenti, hogy nincs egy jó szex mellette. Sokszor ő bemelegítésnél használja, utána egy jó kiadósat szexelünk, mindennel.

Emellett vannak más játékok, általában dildo jön még elő, én is szeretem használni vele, mert kicsit át tudunk élni hármas fantáziát és imádom nézni, hogy ő milyen változatos módokon tud elsülni. Azért is jó több játékot használni, mert így egy szex alatt, 3-4 különböző módon tudom kielégíteni, nem is beszélve maga az aktusról. És a változatosság gyönyörködtet :)

2022. szept. 23. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem használunk
2022. szept. 23. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Vibráló péniszgyűrűt használunk néha, hogy kicsit színesebbé tegyük

a dolgokat. De egyébként a feleségem nem használt soha segédeszközt,

és igénye sincs rá. Nekem van prosztatamasszírozóm is meg húgycső tágítom

is azokra az időszakokra amikor nincs szex.

2022. szept. 23. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!