Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a férfi erényöv alkalmi játékszerként akár izgalmas, érdeked is lehet?
Ez így leírva tűnik max izgalmasnak, a valóságban nem igazán. Ott kezdődik h már eleve felügyeskedni egy óra, ha áll a szerszám akkor nem lehet felvenni, meg kell várni amíg lelankad, bonyolult felvenni.. levenni meg ugyanilyen bonyolult.
Amennyire én értem ezt az egész dolgot, ennek max úgy van értelme ha a férfi folyamatosan hordja és mondjuk csak heti 1x kell levenni, vagy még ritkábban. Igaz, én csak kétszer próbáltam ki a párommal de mindkettő röhögésbe fulladt mivel nem bírta felvenni.
#5!
Nem akarta felvenni.
Egy kis síkosító és egy pillanat alatt fent van.
#8!
Érdemes közvetlen az után próbálkozni, hogy elélvezett, mert úgy kisebb lesz... az ellenállás. :)
Ha ki vannak kötve a kezei, akkor segíteni sem tud. :)
Az erényövet kend be, ne a farkával szórakozz! Teljesen meg fog lepődni, hogy ilyen könnyen felment a kis kukijára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!