Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tartják izgalmasnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják izgalmasnak a férfiak azt ha a “lebukás” szélén vagyunk szex meg ilyenek közbe?

Figyelt kérdés

Az előző barátom is szeretett “veszélyesen” csinálni olyan dolgokat. Pl.: mikor itthon voltak családtagok meg ilyenek.

A mostani is simán a kocsiba akarta… persze nem normál tömegbe.

Hanem amolyan nyugis környezetbe, s mikor más is lett a helyszínen azt mondta, hogy nyugi legalább van egy kis izgalom.

De mi abban az izgalmas ha simán megláthatnak meg ilyenek?

2022. szept. 11. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
mert egy idióta állat, az igénytelenség netovábbja...
2022. szept. 11. 10:23
 2/7 Csicuki ***** válasza:
100%
Mert plusz izgalmat ad nekik a lebukás? Mert hogy ilyet nem szabadna mondjuk vagy legalább is ezt érzik gondolják 😅
2022. szept. 11. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt továbbra se értem, hogy egyeseknek mért akkora tud, ha olyankor csinálják, amikor családtagok is otthon vannak. Ez szerintem egyáltalán nem extrém, nem tudom, mért kéne annak kizáró oknak lenni, hogy más is van a házban
2022. szept. 11. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert nagyzol hogy ő mindig,mindenhol tud dugni.
2022. szept. 11. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, szerintem kényelmetlenek az ilyen helyzetek, mind csaladtagok előtt, mind pedig más ismeretlen emberek előtt. Fiatal koromban nekem is voltak ilyenek bár én abszolúlt nem szerettem ezt és le is buktunk pl a hugi előtt, nagymama előtt, a vonaton is. Kellemetlen másnap a másik szemébe nézni, meg elpletykálják, meg ez büntetendő ha publikusan csinálják...

Aztán majd nézheti magát az ember, hogy valamelyik kerület polgármestere kisteszi a youtubera.

2022. szept. 11. 12:03
 6/7 BohócKolbász ***** válasza:
Szerintem ezekben az emberekben lakozik némi exhibicionizmus. Azaz szeretik nyíltan megmutatni magukat. Nem szégyenlősek. Sőt valamilyen szinten azt várják majd hogy mondják nekik hogy "ezaz, nyomjad, jó szórakozást") Szóval szerintem ez is egy a száz gondolat közül ami a fejükben van. Én is szexeltem nem egyszer kocsiban, de nem nyíltan. Mindig sötétben, kihalt parkolóban, vagy földesúton.
2022. szept. 11. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Izgalmasabb :)
2022. szept. 26. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!