Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Izgalmasnak tartanátok egy nyalásbajnokságot?
Ha lenne ilyen, én beneveznék rá.
22/F
#5-ös ez teljesen jogos. Nekem a biztonsági tényező jutott eszembe még. Én férfiként nagyon benne lennék egy ilyenben, de érdemes lenne jól lekötözni a nyalókat (minket) a nyalás előtt. Sőt én még egy erényövet is ráadatnék mindannyiunkra, mert sok idióta van. Nekem, ha azt mondják, jöhetek 10 órára de csak nyalás, akkor csak nyalok és kész, de más simán lehet, hogy nem ért a szép szóból és le akar fektetni. Úgyhogy asztalra kikötözés + erényöv, és úgy indulhat a nyalóverseny!
25F
Van fantáziád :D
Tetszene, de pasim nem díjazná az biztos
#5 Ha ilyen problémáid vannak, akkor a bajnokságot rendezheted általad ismert fiúk körében. Feltéve, ha van annyi fiú a környezetedben, akiben megbízol, tetszik neked, és nagyon rád vannak gerjedve...
#9 - Ó, hát ezt kevésbé drasztikus módon is meg lehet oldani. A szoba biztonsági felszereléssel felszerelt, a hölgynek elég egy gombnyomás, ha nem a szabályok szerint viselkedik valaki, és a biztonsági szolgálat máris közbelép!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!