Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tesztek az előző kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek az előző kapcsolatotokból megmaradó szexuális segédeszközökkel?

Figyelt kérdés

Ha az előző kapcsolatodból nálad maradt pl egy dildó, vagy egy vibrátor, akkor ugyanazt használjátok az új párotokkal is vagy vesztek újat?

Ha a ti párotok az előző kapcsolatából származó segédeszközöket veled is szeretné használni, akkor abba belemennétek?

Pl. ha nőként tartod meg a dildót, akkor ugye az csak benned járt, szóval akár az új kapcsolatodban is tudjátok használni, ha a partnert nem zavarja.

De ha férfiként tartasz meg egy dildót pl. akkor az a női partnert zavarhatja akár alapos tisztítás után is, hogy az a dildó már előtte járt egy másik nőben? Ezek kit mennyire zavarnak?

Köszönöm a válaszokat.

2022. aug. 15. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

kukába vele

ahányszor kézbe veszed, eszedbe fog jutni az ex. Az intimitást ez tönkre vágja

2022. aug. 15. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem alapból nem zavar ha korábbi kapcsolatból már használt eszközöket vetünk be. Sőt, volt hogy használtan vettünk dolgokat (persze itt nem dildóra kell gondolni), azzal sincs semmi baj. Mindent lehet fertőtleníteni.
2022. aug. 15. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Kirakom a falamra a kandalló fölé.

Egész esztétikus és remek a privátszféra védelmére.

Távol tartja a rokonságot, Jehova tanúit, és a frusztráló szomszédokat. Ja, és volt osztálytársnőim is kétszer meggondolják hogy mindenféle MLMes videóhívásba akarjanak hívni. :D :D :D

2022. aug. 15. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
egyetértek az elsővel
2022. aug. 15. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is vannak korábbi játékszereim, amit vagy extől kaptam, vagy én vettem de korábbi pasikkal használtam.

Ettől nem fogom kidobni.

2022. aug. 16. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#3: lennék egyszer a vendéged :D
2022. aug. 16. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

6. Ohhh ne viccelj, nálam egy élmény :D

De örülök hogy végre valaki értékeli a praktikus lakberendezési tippjeimet, ha a pontozás alapján már úgyis betalálta a válaszom az összes clingy rokon, jehovás, szomszéd, és volt osztálytársnő :c :D :D

2022. aug. 16. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, a polgárpukkasztó lakberendezés a leghasznosabb :D
2022. aug. 16. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
Én oda adtam a volt férjemnek váláskor. Ő vette nekem, de én sosem használtam, mert utálom a mű dolgokat. Kiderült, hogy Ő használta saját magának. Tiszta hányinger!
2022. aug. 26. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!