Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim mindenáron akarja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim mindenáron akarja az anált,én nem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régen többször felhozta,mindig visszautasítottam,mert engem nem izgat. Utánna engedtem már neki,hátha "kíváncsisagból"jó,de fájt,nem tetszett. Utánna még vagy 3x próbáltuk,ugyan az. Mondtam én nem szeretném többször. Ő mégis kérlelt a múltkor,elhalasztottam. Hogy értessem meg vele,hogy engem nem izgat és fáj? Szeretnék a kedvébe járni,mert nagyon jó vele a szex,de ettől félek.
2022. dec. 9. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó: amint leírtam ki lett próbálva többször is,pont ezért hátha bejön,de nem..."

Tényleg, bocsi. Ezesetben nincs könnyű dolgotok. Az sem lenne jobb, ha elfojtaná magában, jobb, hogy őszintén elmondja. Valami kompromisszumot kéne keressetek, mondjuk egy hónapban egyszer engeded neki, cserébe ő is ad valamit neked, amire te vágysz nagyon. Hiába próbálja megérteni, a vágy ott lesz benne, aztán lehet évek múlva néz majd más nők után emiatt.

2022. dec. 10. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!