Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,férfiak!...Akik nagyon kanosan,mindenáron hajtjátok,keresitek a szexpartnert...láttátok a Cukorfalat című filmet?
És nem féltek...? :)
Tudom hogy kicsi az esélye hogy az,vagy valami hasonló történjen...viszont elég ha egyszer megtörténik,és pont veled!
Vannak fiatal felnőtt lányok,akiknek minden vágyuk hogy móresre tanítsák a kanos pasikat :)
Azért 185 cm 85 kg edzett pasi vagyok,nem vagyok könnyű préda 😉
Egyébként nem láttam a filmet.
Nem sértésből, de az "értelmes" magyar emberek közül ki tudna szerinted otthon, orvosilag szakszerű műtétet elvégezni? A mai fiatalok a tiktokon nőnek fel, fogalmuk sincsen a természettudományok nagy részéről.
Nem hiszem, hogy ettől kéne félni. Azt már valószínűbbnek tartom, hogy valami elborult agyú pszichiátriai eset levágja valakinek a pöcsét, de a másnapot már nem élné meg az áldozat, teljesen más eset lenne, mint amit felvázoltál.
Igen,tudom...de azért írtam hogy nem pont a filmben történt volna,hanem csak hasonló.
A kulcsa az,hogy a találkozás során hamar rájönne a férfi hogy hiba volt azzal a csajjal kezdeni...és bánná hogy annyira kanos volt,és a hormonok irányították.
Hát az országban sok a beteg állat,nőbe is...úgyhogy simán elképzelhető hasonló,hogy a férfi megbánná hogy megakart dugni egy olyan nőt,akiről semmit se tudott.
Itt pedig napi szinten olvasni ilyeneket...hogy az se tudják hogy néz ki,vagy vajon nő-e az illető,de felajánlkoznak neki hogy kinyalnák,meg megdugnák :)
És akkor mivan ha egy pasi meg akar dugni egy nőt?
Ez akkora bűn?
Komolyan most a csávó a beteg ebben az esetben, aki flörtöl egy csajjal, aki aljas szándékból ezt viszonozza azért hogy tőrbe csalja?
A nő ebben az esetben egy szadista, akinek örömet okoz tőrbe csalni a férfit, a pasi meg egy sima áldozat.... Nem az ő hibája az, hogy áldozatul esik egy beteg állatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!