Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,férfiak!...Akik nagyon kanosan,mindenáron hajtjátok,keresitek a szexpartnert...láttátok a Cukorfalat című filmet?
És nem féltek...? :)
Tudom hogy kicsi az esélye hogy az,vagy valami hasonló történjen...viszont elég ha egyszer megtörténik,és pont veled!
Vannak fiatal felnőtt lányok,akiknek minden vágyuk hogy móresre tanítsák a kanos pasikat :)
Sok nő bűnként tekint arra ha egy férfi megakarja őt dugni teljesen ismeretlenül és idegenként :)
Sokan csak felháborodnak,de sokuk agyát elborítja az ideg is,és ha nem büntetné őket a törvény,meg mondjuk fizikálisan erősebbek volnának akkor tuti hogy ezt az érzést kinyilatkoztatnák egyes helyzetekben.Mikor úgy igazán pofátlannak gondolnak egy férfit :)
De amúgy meg én nem azt mondtam hogy elítélendő szexre keresni valakit...csak hogy ilyenekbe nem gondolnak bele egyesek,hogyha esetleg rossz lányba botlanak,és megjárják akkor mennyire megszívják...és az egyetlen férfinak se segítség hogy nem az ő hibája hogy egy beteg állat áldozatául esett :) Aligha fogja megnyugtatni.És elég egyetlen egyszer belesétálni egy ilyen nővel való találkozásba.
Jaj amikor felnottek kezdenek joforman gyerekkel kihasznalva a gyermeki naivitast stb
Soha nem a felnott az áldozat
Hallottam olyanról, hogy Oroszo.-ban egy fodrásznőt támadott meg egy betörő, de a nő fekete öves volt, lerendezte a hapsit, majd 3 napig szexrabszolgának tartotta magánál, majd elengedte, és a hapsi a yardoknál kötött ki.
Mindkettőjüket letartóztatták...
11, Ki kell hogy ábrándítsalak, mert ilyen jó formán nem létezik. A nők nem szadista gyilkos állatok.
Ha nem tetszel nekik, akkor fogják magukat és visszautasítanak. Nem cicáznak veled csak azért, hogy levágják a tököd.
12, A törvény szerint egy 14 éves eldöntheti hogy kivel akar lefeküdni és ehhez neked 3. félként semmi közöd nincs. A szádat húzhatod legfeljebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!