Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mindenáron akarja az anált,én nem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régen többször felhozta,mindig visszautasítottam,mert engem nem izgat. Utánna engedtem már neki,hátha "kíváncsisagból"jó,de fájt,nem tetszett. Utánna még vagy 3x próbáltuk,ugyan az. Mondtam én nem szeretném többször. Ő mégis kérlelt a múltkor,elhalasztottam. Hogy értessem meg vele,hogy engem nem izgat és fáj? Szeretnék a kedvébe járni,mert nagyon jó vele a szex,de ettől félek.2022. dec. 9. 17:19
1/11 anonim válasza:
Így legalább kiderül, hogy miért van veled. Ha emiatt szakít, a jobb is lesz neked. Ha tényleg magadért szeret, akkor ezt meg kell tudni beszélni.
2/11 anonim válasza:
Ülj le és beszélj vele mégegyszer nyomatékosabban. Bár félő, hogy ezek után is erőltetni fogja, ha eddig nem értette meg és ezek szerint nem magadért szeret... ami szomorú.
3/11 anonim válasza:
Keress másikat.
Őt nem Te érdekled, hanem saját maga, és a szex.
4/11 anonim válasza:
Ha igazán szeretnéd tiszta és teljes szívedből engednéd neki, innen is látszik, hogy nem csak neki, de saját magadnak is hazudsz ahányszor azt mondod neki, hogy "szeretlek".
5/11 anonim válasza:
#4 Nem egészen, inkább fordítva. Ha szeretné őt a pasi, akkor nem erőszakolna rá olyat, amit a lány nem akar.
7/11 anonim válasza:
Mond meg kerek perec, hogy nem, mert ne jó. Ha ezt nem érti meg, akkor meg szakíts vele, mert egy b@nkó gyökér.
8/11 anonim válasza:
Nem kell semmit mondani, hanem még holnap szakítani.
4-es, az megvan, hogy a nemi erőszak büntetendő dolog? Mást fenyegetni, aljas eszközökkel olyasmire kényszeríteni, amit nem akar, az nemi erőszak.
9/11 anonim válasza:
Én kifejezetten undorodom az análtól, nem kívánom. A barátnőm sem. Ennek függvényében mondom mégis azt: miért nem próbáljátok ki? Azt tudod, hogy sok nőnek anális szextől is van orgazmusa, és más érzés, mint punciban? Nem kell egyből mindentől elzárkózni, ki kell próbálni újdonságokat is.
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: amint leírtam ki lett próbálva többször is,pont ezért hátha bejön,de nem...
2022. dec. 10. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!