Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szereti a gumit és mindenáron gumi nélkül akarja csinálni. Belemerjek menni? Azt mondja, hogy vigyáz és kihúzza időben.
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 17:18
1/22 anonim válasza:
NEM! valami legyen, ami véd a nem kívántaktól!
2/22 anonim válasza:
Ha nem baj, ha becsúszik egy gyerek...
3/22 anonim válasza:
Ha nem akarsz teherbe esni akkor ne.
4/22 anonim válasza:
Esélyes, hogy baba-projekt lenne belőle!
5/22 A kérdező kommentje:
De ha időben kiveszi akkor nem lesz gond ugye?
2022. máj. 8. 17:35
6/22 anonim válasza:
Előváladéktól is teherbe eshetsz...
Az meg nem kihúzásos alapon működik
7/22 anonim válasza:
Óvszeres szex esetén 1% a nem kívánt terhesség, ha tényleg kihúzza időben akkor a nem kívánatos terhesség aránya megszakítással 2%. Dupla annyi, de még ígyis kevés. Én személy szerint mindig ki tudtam húzni, de nem tudom ezzel a férfitársaim hogy vannak. Nem, vaszleg nem lesz gond. De ha véletlen beléd élvez azért vegyél be egy tabit.
8/22 anonim válasza:
Nem tudom mióta vagytok együtt, mennyire komoly ez. De szerintem ne menj bele. Becsúszik a gyerek, te meg majd ott maradsz egyedül, aztán fogod a fejed, hogy miért vagy ilyen hülye.
9/22 anonim válasza:
Én is be szoktam volt dugni gumi nélkül, mondván, hogy majd kihúzom időben.
3 gyerekem is becsúszott így, 3 nőtől…
10/22 anonim válasza:
Ne menj bele! Szokásos "nem szeretem" duma a pasik részéről! Akkor menjen olyan nőhöz akivel dughat gumi nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!