Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgat amikor egy jó nő pisilés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat amikor egy jó nő pisilése erősen sistereg és csurog?

Figyelt kérdés
Főleg látni nagyon izgató számomra.

2022. dec. 9. 11:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
39%

30.

Sajnos a nők nehezen értik meg a férfiak fétiseit, és azt, hogy mi sokszor arra is bukunk, ami nekik gusztustalan, és betegesnek tűnik.

Én majdnem 2 hónapot könyörögtem a páromnak, hogy nyalogathassam a hónalját, és szophassam a lábújait.

Aztán az lett a vége, hogy ő már még majdnem hogy jobban élvezi ezt most mint én. 🤷‍♂️

2023. ápr. 24. 15:48
 32/38 anonim ***** válasza:
31# te is szereted a honaljat nyalni? :D én is :D egy csaj se szerette/akarta engedni, aztán volt aki engedte és utána bejött neki.
2023. aug. 4. 10:54
 33/38 anonim ***** válasza:

32.

Nem engedik, mert ugye szerintük az gusztustalan, meg büdi egy picit. Ők azt nem értik, hogy egy férfinél ez lehet fétis jellegű.

A hónaljban több milió idegvégződés van.

Én akkor szeretem a legjobban, ha pár napos borostás, és van egy pici jellegzetes hónalj illata. Majdnem eldurranok tőle. 😃🤭

31#

2023. aug. 4. 11:48
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt kívánom hogy egy nő főlém gugoljon és a számba,arcomra pisiljen és igazából ne kiméljen !
2023. aug. 4. 11:55
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem semleges
2023. aug. 4. 18:34
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon izgat, mondjuk alapból szeretem a pisilő lányokat, pisis játékokat. Úgy hozta az élet, hogy a munkahelyemen a női wc-vel szemben van az irodám. Néha nagyon jól lehet hallani a súgást, locsogást, főleg ha a csajok nem csukják be rendesen az ajtókat. Olyankor be tud indulni a fantáziám. Kb. ez az egyetlen pozitív dolog a munkahelyemben.
nov. 19. 22:56
 37/38 anonim ***** válasza:
Engem is izgat nagyon imádom a pisit főleg a számba kapni,ha lány vagy és érdekel az ilyen móka írj privit!46F
nov. 20. 13:12
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

#36 Nagyon szerencsés irodát fogtál ki, zene lenne füleimnek,ha mindennapi szinteb hallhatnám a kolleganők csurgatását.

A legjobb motiváció munkába járni,ezt a fétist nem lehet megunni.

nov. 26. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!