Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat amikor egy jó nő pisilése erősen sistereg és csurog?
30.
Sajnos a nők nehezen értik meg a férfiak fétiseit, és azt, hogy mi sokszor arra is bukunk, ami nekik gusztustalan, és betegesnek tűnik.
Én majdnem 2 hónapot könyörögtem a páromnak, hogy nyalogathassam a hónalját, és szophassam a lábújait.
Aztán az lett a vége, hogy ő már még majdnem hogy jobban élvezi ezt most mint én. 🤷♂️
32.
Nem engedik, mert ugye szerintük az gusztustalan, meg büdi egy picit. Ők azt nem értik, hogy egy férfinél ez lehet fétis jellegű.
A hónaljban több milió idegvégződés van.
Én akkor szeretem a legjobban, ha pár napos borostás, és van egy pici jellegzetes hónalj illata. Majdnem eldurranok tőle. 😃🤭
31#
#36 Nagyon szerencsés irodát fogtál ki, zene lenne füleimnek,ha mindennapi szinteb hallhatnám a kolleganők csurgatását.
A legjobb motiváció munkába járni,ezt a fétist nem lehet megunni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!